Cognom Abdul-aliSaber més respecte al cognom Abdul-ali és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdul-ali sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdul-ali.

El cognom Abdul-ali en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdul-ali, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdul-ali és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdul-ali

Veure mapa del cognom Abdul-ali

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdul-ali en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdul-ali, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdul-ali que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdul-ali, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdul-ali. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdul-ali és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdul-ali del món

 1. Filipines Filipines (79)
 2. Estats Units Estats Units (66)
 3. Rússia Rússia (3)
 4. Afganistan Afganistan (2)
 5. Iemen Iemen (2)
 6. Anguilla Anguilla (1)
 7. Azerbaijan Azerbaijan (1)
 8. Anglaterra Anglaterra (1)
 9. Iraq Iraq (1)
 10. Oman Oman (1)
 11. Suècia Suècia (1)
 12. Trinitat i Tobago Trinitat i Tobago (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdul-ali en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdul-ali poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdul-ali és un cognom més freqüent, i en quins països Abdul-ali és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abdul-ali ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

Discernir si va ser abans el cognom Abdul-ali o algun dels cognoms similars a Abdul-ali no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abdul-ali a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abdul-ali diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abdelali
 2. Abdul-amir
 3. Abdul-aziz
 4. Abdul-baqi
 5. Abdul-hadi
 6. Abdul-jalil
 7. Abdulahi
 8. Abdulai
 9. Abdulhadi
 10. Abdullahi
 11. Abdulmalik
 12. Abdulnabi
 13. Abdelaali
 14. Abdellali
 15. Abdulbaki
 16. Abdalahi
 17. Abdali
 18. Abdallahi
 19. Abdelaal
 20. Abdelhadi
 21. Abdelhalim
 22. Abdellahi
 23. Abdellati
 24. Abdelli
 25. Abdelmalik
 26. Abdelmalki
 27. Abdelnabi
 28. Abdillahi
 29. Abdollahi
 30. Abdul-ahad
 31. Abdul-basir
 32. Abdul-ghani
 33. Abdul-hakim
 34. Abdul-hamid
 35. Abdul-haqq
 36. Abdul-karim
 37. Abdul-khaliq
 38. Abdul-majid
 39. Abdul-qadir
 40. Abdul-rahim