Cognom Abdul-wakilSaber més respecte al cognom Abdul-wakil és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdul-wakil sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdul-wakil.

El cognom Abdul-wakil en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdul-wakil, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdul-wakil és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdul-wakil

Veure mapa del cognom Abdul-wakil

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdul-wakil en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdul-wakil, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdul-wakil que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdul-wakil, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdul-wakil. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdul-wakil és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdul-wakil del món

 1. Estats Units Estats Units (9)
 2. Nigèria Nigèria (5)
 3. Costa d Costa d'Ivori (1)
 4. Ghana Ghana (1)
 5. Saudi Saudita Saudi Saudita (1)
 6. Tanzània Tanzània (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdul-wakil en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdul-wakil poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdul-wakil és un cognom més freqüent, i en quins països Abdul-wakil és un cognom insòlit o inexistent.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abdul-wakil fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abdul-wakil.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abdul-wakil pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abdul-wakil, com podem comprovar.

 1. Abdul-hakim
 2. Abdul-jalil
 3. Abdul-wahid
 4. Abdul-amir
 5. Abdul-aziz
 6. Abdul-baqi
 7. Abdul-basir
 8. Abdul-hadi
 9. Abdul-hamid
 10. Abdul-karim
 11. Abdul-majid
 12. Abdul-qadir
 13. Abdul-rahim
 14. Abdul-rasul
 15. Abdul-raziq
 16. Abdul-wadud
 17. Abdul-zahir
 18. Abdulhakim
 19. Abdulkhalil
 20. Abdul-latif
 21. Abdel-wahid
 22. Abdul jalil
 23. Abdul-ali
 24. Abdulbaki
 25. Abdelhakim
 26. Abdul-ahad
 27. Abdul-ghani
 28. Abdul-haqq
 29. Abdul-khaliq
 30. Abdul-rashid
 31. Abdul-salam
 32. Abdul-samad
 33. Abdul-shakur
 34. Abdul-wahhab
 35. Abdulahi
 36. Abdulai
 37. Abdulatif
 38. Abdulaziz
 39. Abdulghani
 40. Abdulhadi