Cognom AbdulbakiSaber més respecte al cognom Abdulbaki és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdulbaki sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdulbaki.

El cognom Abdulbaki en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdulbaki, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdulbaki és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdulbaki

Veure mapa del cognom Abdulbaki

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdulbaki en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdulbaki, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdulbaki que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdulbaki, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdulbaki. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdulbaki és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdulbaki del món

 1. Nigèria Nigèria (1384)
 2. Saudi Saudita Saudi Saudita (557)
 3. Egipte Egipte (336)
 4. Filipines Filipines (221)
 5. Estats Units Estats Units (80)
 6. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (42)
 7. Kuwait Kuwait (29)
 8. Macedònia Macedònia (28)
 9. Líban Líban (18)
 10. Suècia Suècia (17)
 11. Canadà Canadà (17)
 12. Etiòpia Etiòpia (16)
 13. Qatar Qatar (12)
 14. Síria Síria (11)
 15. Austràlia Austràlia (6)
 16. Malàisia Malàisia (4)
 17. Oman Oman (4)
 18. Índia Índia (3)
 19. Noruega Noruega (3)
 20. Veneçuela Veneçuela (2)
 21. Bèlgica Bèlgica (2)
 22. Bulgària Bulgària (2)
 23. Brasil Brasil (2)
 24. Dinamarca Dinamarca (2)
 25. Turquia Turquia (1)
 26. Bahrain Bahrain (1)
 27. Espanya Espanya (1)
 28. Anglaterra Anglaterra (1)
 29. Iraq Iraq (1)
 30. Kirguizistan Kirguizistan (1)
 31. Kazakhstan Kazakhstan (1)
 32. Níger Níger (1)
 33. Rússia Rússia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdulbaki en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdulbaki poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdulbaki és un cognom més freqüent, i en quins països Abdulbaki és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abdulbaki ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

No tots els cognoms similars al cognom Abdulbaki tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abdulbaki que tenen un origen i un significat diferents.

Discernir si va ser abans el cognom Abdulbaki o algun dels cognoms similars a Abdulbaki no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abdulbaki a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abdulbaki diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abdelbaki
 2. Abdul-baqi
 3. Abdulahi
 4. Abdulai
 5. Abdulhadi
 6. Abdulhakim
 7. Abdullahi
 8. Abdulnabi
 9. Abdul-ali
 10. Abdul bari
 11. Abdel baki
 12. Abdelbari
 13. Abdalahi
 14. Abdallahi
 15. Abdelali
 16. Abdelhadi
 17. Abdelhak
 18. Abdelhakim
 19. Abdellahi
 20. Abdellati
 21. Abdelmalki
 22. Abdelnabi
 23. Abdillahi
 24. Abdollahi
 25. Abdul-amir
 26. Abdul-aziz
 27. Abdul-basir
 28. Abdul-hadi
 29. Abdul-hakim
 30. Abdul-wakil
 31. Abdula
 32. Abdulah
 33. Abdulatif
 34. Abdulaziz
 35. Abdulghani
 36. Abdulhamid
 37. Abdulhaqq
 38. Abdulkadir
 39. Abdulkarim
 40. Abdulla