Cognom Abdul-haqqSaber més respecte al cognom Abdul-haqq és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdul-haqq sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdul-haqq.

El cognom Abdul-haqq en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdul-haqq, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdul-haqq és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdul-haqq

Veure mapa del cognom Abdul-haqq

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdul-haqq en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdul-haqq, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdul-haqq que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdul-haqq, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdul-haqq. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdul-haqq és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdul-haqq del món

 1. Estats Units Estats Units (107)
 2. Trinitat i Tobago Trinitat i Tobago (33)
 3. Canadà Canadà (7)
 4. Saudi Saudita Saudi Saudita (4)
 5. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (1)
 6. Bermudes Bermudes (1)
 7. Egipte Egipte (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdul-haqq en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdul-haqq poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdul-haqq és un cognom més freqüent, i en quins països Abdul-haqq és un cognom insòlit o inexistent.

No tots els cognoms similars al cognom Abdul-haqq tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abdul-haqq que tenen un origen i un significat diferents.

 1. Abdulhaqq
 2. Abdul-baqi
 3. Abdul-hadi
 4. Abdul haq
 5. Abdul-ahad
 6. Abdul-ghani
 7. Abdul-hakim
 8. Abdul-hamid
 9. Abdul-khaliq
 10. Abdul-raziq
 11. Abdulahad
 12. Abdulghani
 13. Abdulhadi
 14. Abdel-hadi
 15. Abdelhaq
 16. Abdullha
 17. Abdul-ali
 18. Abdelghani
 19. Abdelhadi
 20. Abdelhady
 21. Abdelhak
 22. Abdelhay
 23. Abdul-amir
 24. Abdul-aziz
 25. Abdul-basir
 26. Abdul-ghafar
 27. Abdul-ghafur
 28. Abdul-hameed
 29. Abdul-jalil
 30. Abdul-karim
 31. Abdul-majid
 32. Abdul-qadir
 33. Abdul-rahim
 34. Abdul-rasul
 35. Abdul-razzaq
 36. Abdul-salam
 37. Abdul-samad
 38. Abdul-shakur
 39. Abdul-wadud
 40. Abdul-wahid