Cognom Abdul-majidSaber més respecte al cognom Abdul-majid és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdul-majid sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdul-majid.

El cognom Abdul-majid en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdul-majid, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdul-majid és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdul-majid

Veure mapa del cognom Abdul-majid

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdul-majid en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdul-majid, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdul-majid que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdul-majid, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdul-majid. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdul-majid és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdul-majid del món

 1. Estats Units Estats Units (46)
 2. Nigèria Nigèria (17)
 3. Uganda Uganda (10)
 4. Suècia Suècia (7)
 5. Canadà Canadà (6)
 6. Tanzània Tanzània (6)
 7. Anglaterra Anglaterra (5)
 8. Alemanya Alemanya (3)
 9. Malàisia Malàisia (3)
 10. Pakistan Pakistan (3)
 11. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (2)
 12. Afganistan Afganistan (2)
 13. Austràlia Austràlia (2)
 14. Dinamarca Dinamarca (1)
 15. Jordània Jordània (1)
 16. Oman Oman (1)
 17. Filipines Filipines (1)
 18. Sudan Sudan (1)
 19. Síria Síria (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdul-majid en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdul-majid poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdul-majid és un cognom més freqüent, i en quins països Abdul-majid és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abdul-majid ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

Discernir si va ser abans el cognom Abdul-majid o algun dels cognoms similars a Abdul-majid no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abdul-majid a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abdul-majid diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abdul majid
 2. Abdelmajid
 3. Abdul-hamid
 4. Abdul-wahid
 5. Abdul-ahad
 6. Abdul-amir
 7. Abdul-aziz
 8. Abdul-baqi
 9. Abdul-basir
 10. Abdul-hadi
 11. Abdul-hakim
 12. Abdul-jalil
 13. Abdul-karim
 14. Abdul-qadir
 15. Abdul-rahim
 16. Abdul-rashid
 17. Abdul-raziq
 18. Abdul-samad
 19. Abdul-wadud
 20. Abdul-wakil
 21. Abdul-zahir
 22. Abdulhamid
 23. Abdulmalik
 24. Abdul-latif
 25. Abdel-wahid
 26. Abdelmadjid
 27. Abdelmayid
 28. Abdelmjid
 29. Abdul hamid
 30. Abdul-ali
 31. Abdul majeed
 32. Abdul malik
 33. Abdelmagid
 34. Abdul-malak
 35. Abdelhafid
 36. Abdelhamid
 37. Abdelmalik
 38. Abdul-ghani
 39. Abdul-hameed
 40. Abdul-haqq