Cognom Abdul-karimSaber més respecte al cognom Abdul-karim és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdul-karim sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdul-karim.

El cognom Abdul-karim en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdul-karim, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdul-karim és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdul-karim

Veure mapa del cognom Abdul-karim

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdul-karim en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdul-karim, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdul-karim que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdul-karim, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdul-karim. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdul-karim és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdul-karim del món

 1. Ghana Ghana (2771)
 2. Nigèria Nigèria (287)
 3. Saudi Saudita Saudi Saudita (278)
 4. Estats Units Estats Units (144)
 5. Anglaterra Anglaterra (48)
 6. Tanzània Tanzània (36)
 7. Alemanya Alemanya (22)
 8. Dinamarca Dinamarca (22)
 9. Iraq Iraq (16)
 10. Suècia Suècia (16)
 11. Canadà Canadà (15)
 12. Austràlia Austràlia (9)
 13. Uganda Uganda (8)
 14. Escòcia Escòcia (8)
 15. Rússia Rússia (8)
 16. Àustria Àustria (6)
 17. Espanya Espanya (6)
 18. Bahrain Bahrain (4)
 19. Kazakhstan Kazakhstan (4)
 20. Malawi Malawi (4)
 21. Sud-àfrica Sud-àfrica (2)
 22. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (2)
 23. Saint Kitts i Nevis Saint Kitts i Nevis (2)
 24. Zàmbia Zàmbia (1)
 25. Zimbabwe Zimbabwe (1)
 26. Bangla Desh Bangla Desh (1)
 27. Egipte Egipte (1)
 28. Finlàndia Finlàndia (1)
 29. Kuwait Kuwait (1)
 30. Noruega Noruega (1)
 31. Pakistan Pakistan (1)
 32. Sudan Sudan (1)
 33. Togo Togo (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdul-karim en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdul-karim poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdul-karim és un cognom més freqüent, i en quins països Abdul-karim és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abdul-karim ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Abdul-karim. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abdul-karim ha anat patint mutacions.

Discernir si va ser abans el cognom Abdul-karim o algun dels cognoms similars a Abdul-karim no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abdul-karim a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abdul-karim diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abdulkarim
 2. Abdul karim
 3. Abdelkarim
 4. Abdul-hakim
 5. Abdul-kareem
 6. Abdul-rahim
 7. Abdoulkarim
 8. Abdelkerim
 9. Abdelkrim
 10. Abdul-amir
 11. Abdul-aziz
 12. Abdul-baqi
 13. Abdul-basir
 14. Abdul-hadi
 15. Abdul-hamid
 16. Abdul-jalil
 17. Abdul-khaliq
 18. Abdul-majid
 19. Abdul-qadir
 20. Abdul-raziq
 21. Abdul-salam
 22. Abdul-wahid
 23. Abdul-wakil
 24. Abdul-zahir
 25. Abdulhakim
 26. Abdulkadir
 27. Abdulkareem
 28. Abdulrahim
 29. Abdul-latif
 30. Abdelkarin
 31. Abdelakrim
 32. Abdul kareem
 33. Abdalkarem
 34. Abdul-ali
 35. Abdulkarimov
 36. Abdul bari
 37. Abdelkariem
 38. Abd el karim
 39. Abdul halim
 40. Abdel-salam