Cognom AbdellaliSaber més respecte al cognom Abdellali és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdellali sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdellali.

El cognom Abdellali en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdellali, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdellali és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdellali

Veure mapa del cognom Abdellali

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdellali en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdellali, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdellali que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdellali, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdellali. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdellali és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdellali del món

 1. Algèria Algèria (2178)
 2. França França (39)
 3. Canadà Canadà (8)
 4. Suïssa Suïssa (2)
 5. Alemanya Alemanya (1)
 6. Irlanda Irlanda (1)
 7. Marroc Marroc (1)
 8. Mauritània Mauritània (1)
 9. Romania Romania (1)
 10. Saudi Saudita Saudi Saudita (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdellali en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdellali poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdellali és un cognom més freqüent, i en quins països Abdellali és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Abdellali. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abdellali ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abdellali fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abdellali.

No tots els cognoms similars al cognom Abdellali tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abdellali que tenen un origen i un significat diferents.

 1. Abdelali
 2. Abdellahi
 3. Abdellati
 4. Abdelaali
 5. Abdellawi
 6. Abdallahi
 7. Abdelaal
 8. Abdelhadi
 9. Abdelhalim
 10. Abdella
 11. Abdellah
 12. Abdellaoui
 13. Abdellatif
 14. Abdelli
 15. Abdellouli
 16. Abdelmalik
 17. Abdelmalki
 18. Abdelnabi
 19. Abdillahi
 20. Abdollahi
 21. Abdullahi
 22. Abdelati
 23. Abdeljalil
 24. Abdelhai
 25. Abdellaziz
 26. Abdelgani
 27. Abdelbaki
 28. Abdelaati
 29. Abdul-ali
 30. Abdelahi
 31. Abdelloui
 32. Abdelbari
 33. Abdalahi
 34. Abdali
 35. Abdalla
 36. Abdallah
 37. Abdallaoui
 38. Abdela
 39. Abdelah
 40. Abdelatif