Cognom Abdul-wahidSaber més respecte al cognom Abdul-wahid és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdul-wahid sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdul-wahid.

El cognom Abdul-wahid en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdul-wahid, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdul-wahid és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdul-wahid

Veure mapa del cognom Abdul-wahid

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdul-wahid en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdul-wahid, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdul-wahid que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdul-wahid, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdul-wahid. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdul-wahid és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdul-wahid del món

 1. Estats Units Estats Units (34)
 2. Nigèria Nigèria (7)
 3. Pakistan Pakistan (6)
 4. Anglaterra Anglaterra (5)
 5. Ghana Ghana (4)
 6. Trinitat i Tobago Trinitat i Tobago (4)
 7. Filipines Filipines (2)
 8. Suïssa Suïssa (1)
 9. França França (1)
 10. Escòcia Escòcia (1)
 11. Iraq Iraq (1)
 12. Malàisia Malàisia (1)
 13. Països Baixos Països Baixos (1)
 14. Sudan Sudan (1)
 15. Tanzània Tanzània (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdul-wahid en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdul-wahid poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdul-wahid és un cognom més freqüent, i en quins països Abdul-wahid és un cognom insòlit o inexistent.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abdul-wahid fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abdul-wahid.

No tots els cognoms similars al cognom Abdul-wahid tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abdul-wahid que tenen un origen i un significat diferents.

 1. Abdel-wahid
 2. Abdul-ahad
 3. Abdul-hamid
 4. Abdul-majid
 5. Abdul-rahim
 6. Abdul-rashid
 7. Abdul-wadud
 8. Abdul-wakil
 9. Abdul-zahir
 10. Abdelwahid
 11. Abdel wahid
 12. Abdul-amir
 13. Abdul-aziz
 14. Abdul-baqi
 15. Abdul-basir
 16. Abdul-hadi
 17. Abdul-hakim
 18. Abdul-jalil
 19. Abdul-karim
 20. Abdul-qadir
 21. Abdul-raziq
 22. Abdul-samad
 23. Abdul-wahhab
 24. Abdulahad
 25. Abdulahi
 26. Abdulhamid
 27. Abdullahi
 28. Abdulrahim
 29. Abdel-wahab
 30. Abdul-latif
 31. Abdeluahid
 32. Abdelwahad
 33. Abdelwahed
 34. Abdul majid
 35. Abdul hamid
 36. Abdelouahid
 37. Abdul-ali
 38. Abdulwahab
 39. Abdalahi
 40. Abdallahi