Cognom Abdul-hamidSaber més respecte al cognom Abdul-hamid és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdul-hamid sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdul-hamid.

El cognom Abdul-hamid en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdul-hamid, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdul-hamid és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdul-hamid

Veure mapa del cognom Abdul-hamid

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdul-hamid en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdul-hamid, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdul-hamid que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdul-hamid, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdul-hamid. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdul-hamid és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdul-hamid del món

 1. Ghana Ghana (693)
 2. Nigèria Nigèria (485)
 3. Egipte Egipte (244)
 4. Saudi Saudita Saudi Saudita (239)
 5. Estats Units Estats Units (34)
 6. Alemanya Alemanya (19)
 7. Canadà Canadà (16)
 8. Anglaterra Anglaterra (16)
 9. Filipines Filipines (12)
 10. Tanzània Tanzània (8)
 11. Dinamarca Dinamarca (8)
 12. Països Baixos Països Baixos (6)
 13. Trinitat i Tobago Trinitat i Tobago (3)
 14. Austràlia Austràlia (3)
 15. Uganda Uganda (2)
 16. França França (2)
 17. Bangla Desh Bangla Desh (1)
 18. Bulgària Bulgària (1)
 19. Xile Xile (1)
 20. Índia Índia (1)
 21. Jamaica Jamaica (1)
 22. Jordània Jordània (1)
 23. Kenya Kenya (1)
 24. Kuwait Kuwait (1)
 25. Kazakhstan Kazakhstan (1)
 26. Malawi Malawi (1)
 27. Malàisia Malàisia (1)
 28. Nova Zelanda Nova Zelanda (1)
 29. Pakistan Pakistan (1)
 30. Suècia Suècia (1)
 31. Singapur Singapur (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdul-hamid en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdul-hamid poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdul-hamid és un cognom més freqüent, i en quins països Abdul-hamid és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abdul-hamid ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Abdul-hamid. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abdul-hamid ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abdul-hamid fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abdul-hamid.

No tots els cognoms similars al cognom Abdul-hamid tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abdul-hamid que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abdul-hamid pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abdul-hamid, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Abdul-hamid o algun dels cognoms similars a Abdul-hamid no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abdul-hamid a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abdul-hamid diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abdulhamid
 2. Abdul hamid
 3. Abdelhamid
 4. Abdul-amir
 5. Abdul-hadi
 6. Abdul-hakim
 7. Abdul-hameed
 8. Abdul-majid
 9. Abdul-samad
 10. Abdul-wahid
 11. Abdel hamid
 12. Abdelhafid
 13. Abdul-ahad
 14. Abdul-aziz
 15. Abdul-baqi
 16. Abdul-basir
 17. Abdul-ghani
 18. Abdul-haqq
 19. Abdul-jalil
 20. Abdul-karim
 21. Abdul-khaliq
 22. Abdul-qadir
 23. Abdul-rahim
 24. Abdul-rashid
 25. Abdul-raziq
 26. Abdul-wadud
 27. Abdul-wakil
 28. Abdul-zahir
 29. Abdulahad
 30. Abdulghani
 31. Abdulhadi
 32. Abdulhakim
 33. Abdulkhalil
 34. Abdul-latif
 35. Abdel-wahid
 36. Abdel-hadi
 37. Abdelhamed
 38. Abdul amir
 39. Abdul majid
 40. Abdul samad