Cognom Abdul-qadirSaber més respecte al cognom Abdul-qadir és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdul-qadir sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdul-qadir.

El cognom Abdul-qadir en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdul-qadir, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdul-qadir és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdul-qadir

Veure mapa del cognom Abdul-qadir

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdul-qadir en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdul-qadir, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdul-qadir que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdul-qadir, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdul-qadir. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdul-qadir és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdul-qadir del món

 1. Nigèria Nigèria (121)
 2. Estats Units Estats Units (24)
 3. Canadà Canadà (1)
 4. Anglaterra Anglaterra (1)
 5. Iraq Iraq (1)
 6. Kenya Kenya (1)
 7. Malàisia Malàisia (1)
 8. Saudi Saudita Saudi Saudita (1)
 9. Trinitat i Tobago Trinitat i Tobago (1)
 10. Veneçuela Veneçuela (1)
 11. Sud-àfrica Sud-àfrica (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdul-qadir en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdul-qadir poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdul-qadir és un cognom més freqüent, i en quins països Abdul-qadir és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abdul-qadir ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Abdul-qadir. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abdul-qadir ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abdul-qadir fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abdul-qadir.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abdul-qadir pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abdul-qadir, com podem comprovar.

 1. Abdul-amir
 2. Abdul-basir
 3. Abdul-hadi
 4. Abdul-zahir
 5. Abdulkadir
 6. Abdul gadir
 7. Abd al-qadir
 8. Abdul quadir
 9. Abdelqader
 10. Abdul-aziz
 11. Abdul-baqi
 12. Abdul-hakim
 13. Abdul-hamid
 14. Abdul-jalil
 15. Abdul-karim
 16. Abdul-majid
 17. Abdul-rahim
 18. Abdul-raziq
 19. Abdul-wadud
 20. Abdul-wahid
 21. Abdul-wakil
 22. Abdulhadi
 23. Abdul-latif
 24. Abdelgadir
 25. Abdel-hadi
 26. Abdelkadir
 27. Abdul amir
 28. Abdul-ali
 29. Abdul nasir
 30. Abdul gadhir
 31. Abdul qawi
 32. Abdel-kader
 33. Abdulkader
 34. Abdelhadi
 35. Abdelkader
 36. Abdul-ahad
 37. Abdul-gafoor
 38. Abdul-ghafar
 39. Abdul-ghafur
 40. Abdul-ghani