Cognom AbdulhakimSaber més respecte al cognom Abdulhakim és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdulhakim sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdulhakim.

El cognom Abdulhakim en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdulhakim, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdulhakim és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdulhakim

Veure mapa del cognom Abdulhakim

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdulhakim en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdulhakim, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdulhakim que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdulhakim, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdulhakim. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdulhakim és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdulhakim del món

 1. Filipines Filipines (796)
 2. Nigèria Nigèria (471)
 3. Saudi Saudita Saudi Saudita (355)
 4. Kenya Kenya (295)
 5. Uganda Uganda (94)
 6. Egipte Egipte (49)
 7. Estats Units Estats Units (48)
 8. Tanzània Tanzània (17)
 9. Etiòpia Etiòpia (9)
 10. Alemanya Alemanya (7)
 11. Suècia Suècia (7)
 12. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (6)
 13. Kuwait Kuwait (4)
 14. Kazakhstan Kazakhstan (4)
 15. Qatar Qatar (4)
 16. Anglaterra Anglaterra (3)
 17. Indonèsia Indonèsia (3)
 18. Índia Índia (2)
 19. Ucraïna Ucraïna (1)
 20. Uzbekistan Uzbekistan (1)
 21. Iemen Iemen (1)
 22. Brasil Brasil (1)
 23. Ghana Ghana (1)
 24. Israel Israel (1)
 25. Iran Iran (1)
 26. Islàndia Islàndia (1)
 27. Malawi Malawi (1)
 28. Malàisia Malàisia (1)
 29. Noruega Noruega (1)
 30. Pakistan Pakistan (1)
 31. Rússia Rússia (1)
 32. Turkmenistan Turkmenistan (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdulhakim en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdulhakim poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdulhakim és un cognom més freqüent, i en quins països Abdulhakim és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abdulhakim ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abdulhakim fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abdulhakim.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abdulhakim pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abdulhakim, com podem comprovar.

 1. Abdelhakim
 2. Abdul-hakim
 3. Abdelhalim
 4. Abdulhadi
 5. Abdulhamid
 6. Abdulkarim
 7. Abdulrahim
 8. Abdelhakem
 9. Abdul halim
 10. Abdulbaki
 11. Abdelhadi
 12. Abdelhafid
 13. Abdelhak
 14. Abdelhamid
 15. Abdelkarim
 16. Abdelrahim
 17. Abdul-amir
 18. Abdul-aziz
 19. Abdul-hadi
 20. Abdul-hamid
 21. Abdul-karim
 22. Abdul-rahim
 23. Abdul-wakil
 24. Abdulahi
 25. Abdulai
 26. Abdulatif
 27. Abdulaziz
 28. Abdulghani
 29. Abdulhaqq
 30. Abdulkadir
 31. Abdulkhalil
 32. Abdullahi
 33. Abdullatif
 34. Abdulmalik
 35. Abdulnabi
 36. Abdelhai
 37. Abdelhanin
 38. Abdelhabib
 39. Abdelbaki
 40. Abdeladim