Cognom AbdelbakiSaber més respecte al cognom Abdelbaki és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdelbaki sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdelbaki.

El cognom Abdelbaki en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdelbaki, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdelbaki és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdelbaki

Veure mapa del cognom Abdelbaki

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdelbaki en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdelbaki, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdelbaki que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdelbaki, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdelbaki. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdelbaki és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdelbaki del món

 1. Algèria Algèria (4045)
 2. Egipte Egipte (1952)
 3. Marroc Marroc (579)
 4. Saudi Saudita Saudi Saudita (239)
 5. França França (105)
 6. Estats Units Estats Units (62)
 7. Qatar Qatar (50)
 8. Espanya Espanya (13)
 9. Alemanya Alemanya (12)
 10. Tunísia Tunísia (10)
 11. Anglaterra Anglaterra (10)
 12. Líban Líban (7)
 13. Bulgària Bulgària (6)
 14. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (4)
 15. Canadà Canadà (4)
 16. Kuwait Kuwait (4)
 17. Sudan Sudan (4)
 18. Austràlia Austràlia (2)
 19. Suècia Suècia (2)
 20. Ucraïna Ucraïna (1)
 21. Bèlgica Bèlgica (1)
 22. Bahrain Bahrain (1)
 23. Suïssa Suïssa (1)
 24. Grècia Grècia (1)
 25. Hong Kong Hong Kong (1)
 26. Malàisia Malàisia (1)
 27. Països Baixos Països Baixos (1)
 28. Oman Oman (1)
 29. Rússia Rússia (1)
 30. Tailàndia Tailàndia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdelbaki en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdelbaki poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdelbaki és un cognom més freqüent, i en quins països Abdelbaki és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Abdelbaki. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abdelbaki ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abdelbaki fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abdelbaki.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abdelbaki pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abdelbaki, com podem comprovar.

 1. Abdel baki
 2. Abdelbari
 3. Abdulbaki
 4. Abdelali
 5. Abdelhadi
 6. Abdelhak
 7. Abdelhakim
 8. Abdellahi
 9. Abdellati
 10. Abdelmalki
 11. Abdelnabi
 12. Abdelati
 13. Abdelhai
 14. Abdelgani
 15. Abdelaati
 16. Abdelaali
 17. Abdelbaghi
 18. Abdellali
 19. Abdelahi
 20. Abdellawi
 21. Abdalahi
 22. Abdallahi
 23. Abdela
 24. Abdelaal
 25. Abdelah
 26. Abdelatif
 27. Abdelaziz
 28. Abdelghani
 29. Abdelhady
 30. Abdelhafid
 31. Abdelhalim
 32. Abdelhamid
 33. Abdelhay
 34. Abdelkarim
 35. Abdella
 36. Abdellah
 37. Abdellaoui
 38. Abdellatif
 39. Abdelli
 40. Abdelmajid