Cognom AbdulkhalilSaber més respecte al cognom Abdulkhalil és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdulkhalil sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdulkhalil.

El cognom Abdulkhalil en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdulkhalil, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdulkhalil és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdulkhalil

Veure mapa del cognom Abdulkhalil

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdulkhalil en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdulkhalil, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdulkhalil que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdulkhalil, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdulkhalil. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdulkhalil és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdulkhalil del món

 1. Filipines Filipines (19)
 2. Índia Índia (5)
 3. Pakistan Pakistan (2)
 4. Saudi Saudita Saudi Saudita (1)
 5. Suècia Suècia (1)
 6. Tadjikistan Tadjikistan (1)
 7. Estats Units Estats Units (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdulkhalil en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdulkhalil poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdulkhalil és un cognom més freqüent, i en quins països Abdulkhalil és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abdulkhalil ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abdulkhalil fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abdulkhalil.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abdulkhalil pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abdulkhalil, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Abdulkhalil o algun dels cognoms similars a Abdulkhalil no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abdulkhalil a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abdulkhalil diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abdul-jalil
 2. Abdul-khaliq
 3. Abdelkhalik
 4. Abdul jalil
 5. Abdul halim
 6. Abdelhalim
 7. Abdelkhalek
 8. Abdul-hadi
 9. Abdul-hakim
 10. Abdul-hamid
 11. Abdul-wakil
 12. Abdulghani
 13. Abdulhadi
 14. Abdulhakim
 15. Abdulhamid
 16. Abdulkadir
 17. Abdulkarim
 18. Abdulmalik
 19. Abdeljalil
 20. Abdelkhaleq
 21. Abdeldjalil
 22. Abdelkhalak
 23. Abdul hamid
 24. Abdul-ali
 25. Abdul khaleq
 26. Abdul malik
 27. Abdel halim
 28. Abdelali
 29. Abdelghani
 30. Abdelhadi
 31. Abdelhafid
 32. Abdelhakim
 33. Abdelhamid
 34. Abdelkamel
 35. Abdelkarim
 36. Abdelmalik
 37. Abdul-amir
 38. Abdul-aziz
 39. Abdul-baqi
 40. Abdul-basir