Cognom Abdul halimSaber més respecte al cognom Abdul halim és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdul halim sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdul halim.

El cognom Abdul halim en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdul halim, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdul halim és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdul halim

Veure mapa del cognom Abdul halim

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdul halim en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdul halim, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdul halim que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdul halim, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdul halim. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdul halim és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdul halim del món

 1. Afganistan Afganistan (185)
 2. Egipte Egipte (122)
 3. Filipines Filipines (86)
 4. Malàisia Malàisia (41)
 5. Singapur Singapur (34)
 6. Índia Índia (31)
 7. Tailàndia Tailàndia (25)
 8. Suècia Suècia (16)
 9. Brasil Brasil (14)
 10. Pakistan Pakistan (8)
 11. Espanya Espanya (1)
 12. Anglaterra Anglaterra (1)
 13. Uganda Uganda (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdul halim en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdul halim poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdul halim és un cognom més freqüent, i en quins països Abdul halim és un cognom insòlit o inexistent.

 1. Abdel halim
 2. Abdelhalim
 3. Abdul-hakim
 4. Abdulhakim
 5. Abdulkhalil
 6. Abdul hamid
 7. Abdul karim
 8. Abdul jalil
 9. Abdul haleem
 10. Abdul malik
 11. Abdelhakim
 12. Abdul-hadi
 13. Abdul-hamid
 14. Abdul-jalil
 15. Abdul-karim
 16. Abdul-khaliq
 17. Abdul-rahim
 18. Abdul-salam
 19. Abdulghani
 20. Abdulhadi
 21. Abdulhamid
 22. Abdulkarim
 23. Abdulmalik
 24. Abdulrahim
 25. Abdelkhalik
 26. Abdul aziz
 27. Abdul amir
 28. Abdul majid
 29. Abdul ghani
 30. Abdel hadi
 31. Abdul latif
 32. Abdel salam
 33. Abdul gadir
 34. Abdul hakeem
 35. Abdul hanan
 36. Abdul-ali
 37. Abdulsalam
 38. Abdul nasir
 39. Abdul bari
 40. Abdul khaleq