Cognom Abdul amirSaber més respecte al cognom Abdul amir és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdul amir sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdul amir.

El cognom Abdul amir en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdul amir, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdul amir és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdul amir

Veure mapa del cognom Abdul amir

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdul amir en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdul amir, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdul amir que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdul amir, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdul amir. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdul amir és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdul amir del món

 1. Iraq Iraq (80846)
 2. Brasil Brasil (18)
 3. Suècia Suècia (18)
 4. Afganistan Afganistan (13)
 5. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (6)
 6. Iemen Iemen (6)
 7. Canadà Canadà (2)
 8. Espanya Espanya (1)
 9. Anglaterra Anglaterra (1)
 10. Països Baixos Països Baixos (1)
 11. Oman Oman (1)
 12. Filipines Filipines (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdul amir en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdul amir poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdul amir és un cognom més freqüent, i en quins països Abdul amir és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abdul amir ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

Discernir si va ser abans el cognom Abdul amir o algun dels cognoms similars a Abdul amir no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abdul amir a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abdul amir diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abdul-amir
 2. Abdulhamid
 3. Abdulkadir
 4. Abdul aziz
 5. Abdul hamid
 6. Abdul gadir
 7. Abdul nasir
 8. Abdelhamid
 9. Abdul-aziz
 10. Abdul-basir
 11. Abdul-hamid
 12. Abdul-qadir
 13. Abdul-zahir
 14. Abdulahi
 15. Abdulai
 16. Abdulatif
 17. Abdulaziz
 18. Abdulhadi
 19. Abdulhakim
 20. Abdulkarim
 21. Abdullahi
 22. Abdullatif
 23. Abdulmalik
 24. Abdulnabi
 25. Abdulrahim
 26. Abdelgadir
 27. Abdelkadir
 28. Abdul majid
 29. Abdul latif
 30. Abdul karim
 31. Abdul samad
 32. Abdul jalil
 33. Abdelkabir
 34. Abdul-ali
 35. Abdulsatar
 36. Abdul bari
 37. Abdul gadhir
 38. Abdul satar
 39. Abdul malik
 40. Abdul jabar