Cognom AbdulmesihSaber més respecte al cognom Abdulmesih és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdulmesih sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdulmesih.

El cognom Abdulmesih en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdulmesih, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdulmesih és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdulmesih

Veure mapa del cognom Abdulmesih

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdulmesih en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdulmesih, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdulmesih que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdulmesih, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdulmesih. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdulmesih és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdulmesih del món

 1. Veneçuela Veneçuela (25)
 2. Suècia Suècia (2)
 3. Àustria Àustria (1)
 4. Alemanya Alemanya (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdulmesih en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdulmesih poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdulmesih és un cognom més freqüent, i en quins països Abdulmesih és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abdulmesih ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abdulmesih pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abdulmesih, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Abdulmesih o algun dels cognoms similars a Abdulmesih no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abdulmesih a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abdulmesih diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abdelmessih
 2. Abdulmalik
 3. Abdelmassih
 4. Abdelkerim
 5. Abdelmajid
 6. Abdelmalik
 7. Abdul-amir
 8. Abdul-aziz
 9. Abdul-basir
 10. Abdul-majid
 11. Abdulah
 12. Abdulahi
 13. Abdulai
 14. Abdulatif
 15. Abdulaziz
 16. Abdulhadi
 17. Abdulhakim
 18. Abdulhamid
 19. Abdulkadir
 20. Abdulkarim
 21. Abdullah
 22. Abdullahi
 23. Abdullatif
 24. Abdulle
 25. Abdulnabi
 26. Abdulrahim
 27. Abdelelah
 28. Abdelmayid
 29. Abdelmonim
 30. Abdelkebir
 31. Abdelasis
 32. Abdelfetah
 33. Abdelmjid
 34. Abdul aziz
 35. Abdul amir
 36. Abdul majid
 37. Abdulmunem
 38. Abdul-ali
 39. Abdulaev
 40. Abduloev