Cognom AbdenabiSaber més respecte al cognom Abdenabi és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdenabi sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdenabi.

El cognom Abdenabi en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdenabi, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdenabi és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdenabi

Veure mapa del cognom Abdenabi

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdenabi en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdenabi, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdenabi que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdenabi, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdenabi. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdenabi és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdenabi del món

 1. Algèria Algèria (384)
 2. Marroc Marroc (239)
 3. Espanya Espanya (7)
 4. Kazakhstan Kazakhstan (2)
 5. Afganistan Afganistan (1)
 6. Països Baixos Països Baixos (1)
 7. Tunísia Tunísia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdenabi en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdenabi poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdenabi és un cognom més freqüent, i en quins països Abdenabi és un cognom insòlit o inexistent.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abdenabi fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abdenabi.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abdenabi pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abdenabi, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Abdenabi o algun dels cognoms similars a Abdenabi no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abdenabi a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abdenabi diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abdenbi
 2. Abdenaji
 3. Abdennabi
 4. Abdenebi
 5. Abdena
 6. Abdennebi
 7. Abdennaji
 8. Abden
 9. Abdenbaoui
 10. Abdinasir
 11. Abdenour
 12. Abdona
 13. Abdennaim
 14. Abdenacer
 15. Abdenur
 16. Abaden
 17. Abdeen
 18. Abdennour
 19. Abdin
 20. Abdinga
 21. Abdon
 22. Abdouni
 23. Abd-hamid
 24. Abdennacer
 25. Abdennaser
 26. Abdenasser
 27. Abd hamid
 28. Abetini
 29. Abuden
 30. Abdinov
 31. Abdinova
 32. Abedini
 33. Abdinoor
 34. Abdan
 35. Abedinaj
 36. Abdony
 37. Abdane
 38. Abdine
 39. Abdmajid
 40. Abadinas