Cognom Abd al malikSaber més respecte al cognom Abd al malik és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abd al malik sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abd al malik.

El cognom Abd al malik en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abd al malik, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abd al malik és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abd al malik

Veure mapa del cognom Abd al malik

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abd al malik en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abd al malik, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abd al malik que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abd al malik, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abd al malik. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abd al malik és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abd al malik del món

 1. Pakistan Pakistan (449)
 2. Sudan Sudan (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abd al malik en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abd al malik poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abd al malik és un cognom més freqüent, i en quins països Abd al malik és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Abd al malik. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abd al malik ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abd al malik fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abd al malik.

No tots els cognoms similars al cognom Abd al malik tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abd al malik que tenen un origen i un significat diferents.

 1. Abdul malik
 2. Abdelmalik
 3. Abdulmalik
 4. Abdalmalak
 5. Abdelmalak
 6. Abdelmalek
 7. Abdelkhalik
 8. Abd el azim
 9. Abd el aziz
 10. Abd al-manan
 11. Abdul majid
 12. Abd al-hadi
 13. Abd al-qadir
 14. Abdul jalil
 15. Abdel halim
 16. Abd el hamid
 17. Abdul-malak
 18. Abd el karim
 19. Abd el al
 20. Abdul halim
 21. Abdalahi
 22. Abdallahi
 23. Abdelali
 24. Abdelhalim
 25. Abdelkhalek
 26. Abdelmajid
 27. Abdelmalki
 28. Abdul-jalil
 29. Abdul-majid
 30. Abdulkhalil
 31. Abdeljalil
 32. Abdelmayid
 33. Abdeldjalil
 34. Abdeljalak
 35. Abdelkhalak
 36. Abdul aziz
 37. Abd allah
 38. Abd elaziz
 39. Abdul amir
 40. Abdul hamid