Cognom Abd al-mananSaber més respecte al cognom Abd al-manan és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abd al-manan sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abd al-manan.

El cognom Abd al-manan en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abd al-manan, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abd al-manan és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abd al-manan

Veure mapa del cognom Abd al-manan

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abd al-manan en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abd al-manan, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abd al-manan que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abd al-manan, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abd al-manan. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abd al-manan és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abd al-manan del món

 1. Afganistan Afganistan (5)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abd al-manan en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abd al-manan poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abd al-manan és un cognom més freqüent, i en quins països Abd al-manan és un cognom insòlit o inexistent.

 1. Abdalmalak
 2. Abd al-hadi
 3. Abd al-qadir
 4. Abdulhanan
 5. Abdul hanan
 6. Abd al malik
 7. Abdul mannan
 8. Abdul-malak
 9. Abdel-rahman
 10. Abdel-salam
 11. Abdelmalak
 12. Abdelmanje
 13. Abdul-ahad
 14. Abdul-majid
 15. Abdul-rahman
 16. Abdul-salam
 17. Abdul-samad
 18. Abdel-wahab
 19. Abdelhanin
 20. Abd allah
 21. Abdalaah
 22. Abdul hannan
 23. Abdalwahab
 24. Abdel-fatah
 25. Abd el wahab
 26. Abd-allah
 27. Abd-el-aziz
 28. Abdala
 29. Abdalahe
 30. Abdalahi
 31. Abdalla
 32. Abdallah
 33. Abdallahi
 34. Abdallaoui
 35. Abdel-sattar
 36. Abdelaal
 37. Abdelfatah
 38. Abdelghani
 39. Abdeljawad
 40. Abdelmajid