Cognom Abd el alSaber més respecte al cognom Abd el al és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abd el al sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abd el al.

El cognom Abd el al en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abd el al, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abd el al és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abd el al

Veure mapa del cognom Abd el al

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abd el al en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abd el al, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abd el al que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abd el al, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abd el al. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abd el al és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abd el al del món

 1. Egipte Egipte (9)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abd el al en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abd el al poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abd el al és un cognom més freqüent, i en quins països Abd el al és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Abd el al. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abd el al ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abd el al fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abd el al.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abd el al pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abd el al, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Abd el al o algun dels cognoms similars a Abd el al no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abd el al a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abd el al diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abdelaal
 2. Abdel aal
 3. Abdela
 4. Abdelah
 5. Abdelali
 6. Abdelhak
 7. Abdelhay
 8. Abdella
 9. Abdellah
 10. Abdelhai
 11. Abdelhaq
 12. Abd el azim
 13. Abd el aziz
 14. Abd allah
 15. Abdelaali
 16. Abdellali
 17. Abd el
 18. Abdel lah
 19. Abd-allah
 20. Abdala
 21. Abdalla
 22. Abdallah
 23. Abdel
 24. Abdelhadi
 25. Abdelhady
 26. Abdelhalim
 27. Abdelilah
 28. Abdelkamel
 29. Abdellahi
 30. Abdellati
 31. Abdelli
 32. Abdelmalak
 33. Abdelmalek
 34. Abdelmalik
 35. Abdelmalki
 36. Abdelnabi
 37. Abdelraza
 38. Abdelsalam
 39. Abdill
 40. Abdilla