Cognom Abd al-qadirSaber més respecte al cognom Abd al-qadir és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abd al-qadir sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abd al-qadir.

El cognom Abd al-qadir en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abd al-qadir, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abd al-qadir és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abd al-qadir

Veure mapa del cognom Abd al-qadir

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abd al-qadir en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abd al-qadir, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abd al-qadir que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abd al-qadir, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abd al-qadir. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abd al-qadir és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abd al-qadir del món

 1. Afganistan Afganistan (20)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abd al-qadir en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abd al-qadir poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abd al-qadir és un cognom més freqüent, i en quins països Abd al-qadir és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abd al-qadir ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abd al-qadir fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abd al-qadir.

No tots els cognoms similars al cognom Abd al-qadir tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abd al-qadir que tenen un origen i un significat diferents.

 1. Abdul-qadir
 2. Abd al-hadi
 3. Abdelqader
 4. Abdul-amir
 5. Abdul-basir
 6. Abdul-hadi
 7. Abdul-zahir
 8. Abdulkadir
 9. Abdelgadir
 10. Abdel-hadi
 11. Abdelkadir
 12. Abd al-manan
 13. Abdul gadir
 14. Abd-el-kader
 15. Abd al malik
 16. Abdul quadir
 17. Abdel-kader
 18. Abd-el-aziz
 19. Abdalahi
 20. Abdallahi
 21. Abdelhadi
 22. Abdelkader
 23. Abdul-aziz
 24. Abdul-baqi
 25. Abdul-hakim
 26. Abdul-hamid
 27. Abdul-jalil
 28. Abdul-karim
 29. Abdul-majid
 30. Abdul-rahim
 31. Abdul-raziq
 32. Abdul-wadud
 33. Abdul-wahid
 34. Abdul-wakil
 35. Abdulhadi
 36. Abdul-latif
 37. Abdel-wahid
 38. Abdoulkader
 39. Abd el azim
 40. Abdeladim