Cognom Abdul jalilSaber més respecte al cognom Abdul jalil és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdul jalil sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdul jalil.

El cognom Abdul jalil en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdul jalil, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdul jalil és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdul jalil

Veure mapa del cognom Abdul jalil

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdul jalil en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdul jalil, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdul jalil que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdul jalil, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdul jalil. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdul jalil és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdul jalil del món

 1. Iemen Iemen (15582)
 2. Iraq Iraq (12943)
 3. Egipte Egipte (7474)
 4. Afganistan Afganistan (632)
 5. Territori palestí Territori palestí (623)
 6. Kuwait Kuwait (424)
 7. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (393)
 8. Filipines Filipines (167)
 9. Síria Síria (130)
 10. Singapur Singapur (73)
 11. Jordània Jordània (39)
 12. Malàisia Malàisia (26)
 13. Índia Índia (17)
 14. Pakistan Pakistan (17)
 15. Tailàndia Tailàndia (17)
 16. Suècia Suècia (14)
 17. Nigèria Nigèria (13)
 18. Brasil Brasil (11)
 19. Canadà Canadà (7)
 20. Anglaterra Anglaterra (4)
 21. Tunísia Tunísia (4)
 22. Líban Líban (3)
 23. Noruega Noruega (2)
 24. Veneçuela Veneçuela (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdul jalil en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdul jalil poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdul jalil és un cognom més freqüent, i en quins països Abdul jalil és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abdul jalil ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abdul jalil fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abdul jalil.

 1. Abdul-jalil
 2. Abdulkhalil
 3. Abdeljalil
 4. Abdeldjalil
 5. Abdul jaleel
 6. Abdul malik
 7. Abdul halim
 8. Abdul-wakil
 9. Abdulmalik
 10. Abdeljalal
 11. Abdul aziz
 12. Abdul amir
 13. Abdul majid
 14. Abdul hamid
 15. Abdul latif
 16. Abdul karim
 17. Abdul gadir
 18. Abdul-ali
 19. Abdul nasir
 20. Abdul bari
 21. Abdul jabar
 22. Abdel halim
 23. Abdul qawi
 24. Abdelali
 25. Abdelhalim
 26. Abdelmalik
 27. Abdul-amir
 28. Abdul-aziz
 29. Abdul-baqi
 30. Abdul-basir
 31. Abdul-hadi
 32. Abdul-hakim
 33. Abdul-hamid
 34. Abdul-karim
 35. Abdul-khaliq
 36. Abdul-majid
 37. Abdul-qadir
 38. Abdul-rahim
 39. Abdul-rasul
 40. Abdul-raziq