Cognom AbdoullahiSaber més respecte al cognom Abdoullahi és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdoullahi sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdoullahi.

El cognom Abdoullahi en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdoullahi, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdoullahi és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdoullahi

Veure mapa del cognom Abdoullahi

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdoullahi en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdoullahi, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdoullahi que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdoullahi, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdoullahi. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdoullahi és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdoullahi del món

 1. Camerun Camerun (5410)
 2. Níger Níger (4820)
 3. Algèria Algèria (897)
 4. Mauritània Mauritània (54)
 5. Anglaterra Anglaterra (17)
 6. Suïssa Suïssa (5)
 7. Somàlia Somàlia (4)
 8. Suècia Suècia (3)
 9. Estats Units Estats Units (3)
 10. Canadà Canadà (2)
 11. Iran Iran (2)
 12. Tailàndia Tailàndia (2)
 13. Burkina Faso Burkina Faso (2)
 14. Mali Mali (1)
 15. Ruanda Ruanda (1)
 16. Senegal Senegal (1)
 17. El Salvador El Salvador (1)
 18. Turquia Turquia (1)
 19. Bèlgica Bèlgica (1)
 20. Benín Benín (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdoullahi en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdoullahi poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdoullahi és un cognom més freqüent, i en quins països Abdoullahi és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abdoullahi ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Abdoullahi. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abdoullahi ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abdoullahi fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abdoullahi.

No tots els cognoms similars al cognom Abdoullahi tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abdoullahi que tenen un origen i un significat diferents.

Discernir si va ser abans el cognom Abdoullahi o algun dels cognoms similars a Abdoullahi no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abdoullahi a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abdoullahi diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abdollahi
 2. Abdullahi
 3. Abdoulahi
 4. Abdoullah
 5. Abdallahi
 6. Abdellahi
 7. Abdillahi
 8. Abdulahi
 9. Abdullah
 10. Abdullahu
 11. Abdollah
 12. Avdullahi
 13. Abd-allah
 14. Abdalahi
 15. Abdallah
 16. Abdellah
 17. Abdellati
 18. Abdillah
 19. Abdoulaye
 20. Abdulah
 21. Abdulai
 22. Abdulhadi
 23. Abdulla
 24. Abdullatif
 25. Abdulnabi
 26. Abdulrahim
 27. Abdullaev
 28. Abduallah
 29. Abd allah
 30. Aabdullah
 31. Abdellali
 32. Abdullha
 33. Abdul-ali
 34. Abdoulkarim
 35. Avdullahu
 36. Abdhulla
 37. Abdelahi
 38. Abdoul aziz
 39. Abdulahu
 40. Abdoula