Cognom AbdekSaber més respecte al cognom Abdek és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdek sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdek.

El cognom Abdek en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdek, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdek és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdek

Veure mapa del cognom Abdek

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdek en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdek, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdek que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdek, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdek. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdek és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdek del món

 1. Camerun Camerun (1)
 2. Djibouti Djibouti (1)
 3. Algèria Algèria (1)
 4. Malta Malta (1)
 5. Níger Níger (1)
 6. Suècia Suècia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdek en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdek poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdek és un cognom més freqüent, i en quins països Abdek és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abdek ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Abdek. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abdek ha anat patint mutacions.

No tots els cognoms similars al cognom Abdek tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abdek que tenen un origen i un significat diferents.

 1. Abdk
 2. Abdes
 3. Abades
 4. Abadez
 5. Abdis
 6. Abdus
 7. Abdz
 8. Abdous
 9. Abitz
 10. Abts
 11. Avdic
 12. Abdias
 13. Abudas
 14. Abdić
 15. Abdiji
 16. Abetz
 17. Abdiaj
 18. Abudoj
 19. Afteka
 20. Abats
 21. Abadias
 22. Abdeslam
 23. Aboites
 24. Aboytes
 25. Apitz
 26. Apodaka
 27. Aptekar
 28. Aubets
 29. Avetik
 30. Abdeslem
 31. Abidjan
 32. Avdić
 33. Avdija
 34. Avdiji
 35. Abdagic
 36. Aftis
 37. Apteker
 38. Avdiaj
 39. Aftyka
 40. Abbots