Cognom AbdiajSaber més respecte al cognom Abdiaj és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdiaj sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdiaj.

El cognom Abdiaj en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdiaj, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdiaj és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdiaj

Veure mapa del cognom Abdiaj

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdiaj en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdiaj, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdiaj que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdiaj, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdiaj. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdiaj és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdiaj del món

 1. Albània Albània (131)
 2. Grècia Grècia (3)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdiaj en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdiaj poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdiaj és un cognom més freqüent, i en quins països Abdiaj és un cognom insòlit o inexistent.

No tots els cognoms similars al cognom Abdiaj tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abdiaj que tenen un origen i un significat diferents.

Discernir si va ser abans el cognom Abdiaj o algun dels cognoms similars a Abdiaj no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abdiaj a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abdiaj diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abdias
 2. Avdiaj
 3. Abadias
 4. Abdis
 5. Abdić
 6. Avdijaj
 7. Abdiji
 8. Abdous
 9. Abdus
 10. Abitz
 11. Avdic
 12. Abdk
 13. Abudas
 14. Abidjan
 15. Avdić
 16. Avdija
 17. Avdiji
 18. Abdiaziz
 19. Abadjian
 20. Abdes
 21. Abudoj
 22. Abdz
 23. Abdek
 24. Abades
 25. Abadez
 26. Abdeslam
 27. Abdikadir
 28. Aboites
 29. Aboitiz
 30. Abts
 31. Apitz
 32. Abdisalan
 33. Abdagic
 34. Abd aziz
 35. Aftis
 36. Abetz
 37. Abats
 38. Aftiss
 39. Abbots
 40. Abbotts