Cognom AbdesSaber més respecte al cognom Abdes és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdes sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdes.

El cognom Abdes en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdes, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdes és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdes

Veure mapa del cognom Abdes

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdes en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdes, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdes que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdes, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdes. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdes és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdes del món

 1. Veneçuela Veneçuela (11)
 2. Brasil Brasil (4)
 3. Algèria Algèria (1)
 4. Kirguizistan Kirguizistan (1)
 5. Níger Níger (1)
 6. Síria Síria (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdes en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdes poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdes és un cognom més freqüent, i en quins països Abdes és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Abdes. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abdes ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abdes fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abdes.

No tots els cognoms similars al cognom Abdes tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abdes que tenen un origen i un significat diferents.

Discernir si va ser abans el cognom Abdes o algun dels cognoms similars a Abdes no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abdes a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abdes diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abades
 2. Abdis
 3. Abdus
 4. Abdek
 5. Abadez
 6. Abdous
 7. Abts
 8. Abdias
 9. Abdk
 10. Abudas
 11. Abdz
 12. Abats
 13. Abadias
 14. Abdeslam
 15. Abitz
 16. Aboites
 17. Aboytes
 18. Aubets
 19. Avdic
 20. Abdeslem
 21. Abdić
 22. Abdiji
 23. Aftis
 24. Abetz
 25. Abdiaj
 26. Abudoj
 27. Abbots
 28. Abbadessa
 29. Abbotts
 30. Abdeselam
 31. Abdeslami
 32. Abdoussi
 33. Apitz
 34. Abdesslam
 35. Abdesslem
 36. Abdesamad
 37. Abdesalam
 38. Abidjan
 39. Avdić
 40. Avdija