Cognom AbdzSaber més respecte al cognom Abdz és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdz sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdz.

El cognom Abdz en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdz, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdz és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdz

Veure mapa del cognom Abdz

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdz en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdz, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdz que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdz, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdz. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdz és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdz del món

 1. Afganistan Afganistan (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdz en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdz poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdz és un cognom més freqüent, i en quins països Abdz és un cognom insòlit o inexistent.

Discernir si va ser abans el cognom Abdz o algun dels cognoms similars a Abdz no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abdz a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abdz diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abdk
 2. Abadez
 3. Abdis
 4. Abdus
 5. Abitz
 6. Abts
 7. Abetz
 8. Abdes
 9. Abdek
 10. Abades
 11. Abdous
 12. Apitz
 13. Avdic
 14. Abdias
 15. Abudas
 16. Abdić
 17. Abdiji
 18. Abdiaj
 19. Abudoj
 20. Abats
 21. Abadias
 22. Aboitiz
 23. Aubets
 24. Abidjan
 25. Avdić
 26. Avdija
 27. Avdiji
 28. Abdiaziz
 29. Abdagic
 30. Abd aziz
 31. Aftis
 32. Aptazy
 33. Avtzis
 34. Avdiaj
 35. Abbots
 36. Abbotts
 37. Abdeslam
 38. Abdoussi
 39. Aboites
 40. Aboytes