Cognom AbdeslemSaber més respecte al cognom Abdeslem és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdeslem sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdeslem.

El cognom Abdeslem en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdeslem, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdeslem és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdeslem

Veure mapa del cognom Abdeslem

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdeslem en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdeslem, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdeslem que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdeslem, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdeslem. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdeslem és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdeslem del món

 1. Algèria Algèria (1734)
 2. Marroc Marroc (170)
 3. França França (96)
 4. Bèlgica Bèlgica (18)
 5. Estats Units Estats Units (15)
 6. Mèxic Mèxic (6)
 7. Tunísia Tunísia (5)
 8. Itàlia Itàlia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdeslem en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdeslem poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdeslem és un cognom més freqüent, i en quins països Abdeslem és un cognom insòlit o inexistent.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abdeslem fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abdeslem.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abdeslem pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abdeslem, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Abdeslem o algun dels cognoms similars a Abdeslem no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abdeslem a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abdeslem diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abdeslam
 2. Abdesslem
 3. Abdeselam
 4. Abdeslami
 5. Abdesslam
 6. Abdessalem
 7. Abdesalam
 8. Abdesselem
 9. Abdesselam
 10. Abdessalam
 11. Abdes
 12. Abdessemed
 13. Abdeselan
 14. Abades
 15. Abdessamad
 16. Abdessamie
 17. Abdis
 18. Abdus
 19. Abdesamad
 20. Abdessamed
 21. Abdessadek
 22. Abdisalan
 23. Abdessamia
 24. Abdessalami
 25. Abdek
 26. Abadez
 27. Abbadessa
 28. Abdous
 29. Abdoussi
 30. Abdussalaam
 31. Aboites
 32. Aboytes
 33. Abts
 34. Abdessadik
 35. Abdias
 36. Abdk
 37. Abudas
 38. Abdić
 39. Abdiaziz
 40. Abd karim