Cognom AbdulrabSaber més respecte al cognom Abdulrab és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdulrab sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdulrab.

El cognom Abdulrab en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdulrab, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdulrab és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdulrab

Veure mapa del cognom Abdulrab

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdulrab en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdulrab, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdulrab que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdulrab, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdulrab. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdulrab és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdulrab del món

 1. Iemen Iemen (24159)
 2. Saudi Saudita Saudi Saudita (398)
 3. Kuwait Kuwait (77)
 4. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (55)
 5. Estats Units Estats Units (35)
 6. Pakistan Pakistan (31)
 7. Índia Índia (21)
 8. Anglaterra Anglaterra (20)
 9. Qatar Qatar (19)
 10. Iraq Iraq (16)
 11. Rússia Rússia (12)
 12. Oman Oman (7)
 13. Malàisia Malàisia (3)
 14. França França (2)
 15. Suècia Suècia (2)
 16. Ucraïna Ucraïna (2)
 17. Brasil Brasil (1)
 18. Marroc Marroc (1)
 19. Tailàndia Tailàndia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdulrab en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdulrab poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdulrab és un cognom més freqüent, i en quins països Abdulrab és un cognom insòlit o inexistent.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abdulrab pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abdulrab, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Abdulrab o algun dels cognoms similars a Abdulrab no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abdulrab a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abdulrab diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abdula
 2. Abdulah
 3. Abdulai
 4. Abdulla
 5. Abdullah
 6. Abdulnabi
 7. Abdulian
 8. Abdulan
 9. Abdala
 10. Abdalla
 11. Abdallah
 12. Abdela
 13. Abdelaal
 14. Abdelah
 15. Abdelhak
 16. Abdelhay
 17. Abdella
 18. Abdellah
 19. Abdelnabi
 20. Abdelraza
 21. Abdilla
 22. Abdillah
 23. Abdola
 24. Abdul
 25. Abdulahad
 26. Abdulahi
 27. Abdularuf
 28. Abdulhadi
 29. Abdulhaqq
 30. Abdullahi
 31. Abdullahu
 32. Abdulle
 33. Abdulrahim
 34. Abdollah
 35. Abdalah
 36. Abdullaev
 37. Abdelhai
 38. Abduallah
 39. Abdelhaq
 40. Aabdullah