Cognom AbdourahmaneSaber més respecte al cognom Abdourahmane és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdourahmane sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdourahmane.

El cognom Abdourahmane en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdourahmane, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdourahmane és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdourahmane

Veure mapa del cognom Abdourahmane

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdourahmane en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdourahmane, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdourahmane que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdourahmane, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdourahmane. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdourahmane és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdourahmane del món

 1. Níger Níger (3409)
 2. Camerun Camerun (284)
 3. Burkina Faso Burkina Faso (73)
 4. Benín Benín (40)
 5. Costa d Costa d'Ivori (19)
 6. Mauritània Mauritània (15)
 7. Txad Txad (9)
 8. Estats Units Estats Units (9)
 9. Espanya Espanya (7)
 10. Anglaterra Anglaterra (2)
 11. Brasil Brasil (1)
 12. Algèria Algèria (1)
 13. Madagascar Madagascar (1)
 14. Mali Mali (1)
 15. Moçambic Moçambic (1)
 16. Senegal Senegal (1)
 17. Tunísia Tunísia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdourahmane en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdourahmane poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdourahmane és un cognom més freqüent, i en quins països Abdourahmane és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Abdourahmane. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abdourahmane ha anat patint mutacions.

No tots els cognoms similars al cognom Abdourahmane tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abdourahmane que tenen un origen i un significat diferents.

Discernir si va ser abans el cognom Abdourahmane o algun dels cognoms similars a Abdourahmane no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abdourahmane a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abdourahmane diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abdourahman
 2. Abdourahamane
 3. Abdouramane
 4. Abderrahmane
 5. Abdurahman
 6. Abdouraman
 7. Abderahmane
 8. Abdarahmane
 9. Abdarrahmane
 10. Abderrahman
 11. Abderrahmani
 12. Abdirahman
 13. Abdramane
 14. Abdurrahman
 15. Abd-rahman
 16. Abderahman
 17. Abd rahman
 18. Abdurahmanov
 19. Abderemane
 20. Abderrahaman
 21. Abderraman
 22. Abdurakhmanov
 23. Abderrahmen
 24. Abdurahmanova
 25. Abdraman
 26. Abdrahmanov
 27. Avdurrahmani
 28. Avduramani
 29. Abdurramani
 30. Abdurahmonov
 31. Abdrakhmanov
 32. Abdurakhmanova
 33. Abdyrakhmanov
 34. Abderrahime
 35. Abderrahin
 36. Abduraimov
 37. Abduraimova
 38. Abdramanov
 39. Abdur-rahkman
 40. Abduramanova