Cognom AbdrakhmanovaSaber més respecte al cognom Abdrakhmanova és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdrakhmanova sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdrakhmanova.

El cognom Abdrakhmanova en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdrakhmanova, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdrakhmanova és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdrakhmanova

Veure mapa del cognom Abdrakhmanova

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdrakhmanova en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdrakhmanova, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdrakhmanova que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdrakhmanova, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdrakhmanova. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdrakhmanova és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdrakhmanova del món

 1. Kazakhstan Kazakhstan (16223)
 2. Rússia Rússia (9237)
 3. Kirguizistan Kirguizistan (5958)
 4. Uzbekistan Uzbekistan (1714)
 5. Ucraïna Ucraïna (107)
 6. Turkmenistan Turkmenistan (37)
 7. Bielorússia Bielorússia (29)
 8. Estats Units Estats Units (15)
 9. Tailàndia Tailàndia (4)
 10. Tadjikistan Tadjikistan (4)
 11. Canadà Canadà (3)
 12. Anglaterra Anglaterra (3)
 13. Suècia Suècia (3)
 14. Turquia Turquia (2)
 15. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (2)
 16. Azerbaijan Azerbaijan (2)
 17. Suïssa Suïssa (2)
 18. Malàisia Malàisia (2)
 19. Àustria Àustria (1)
 20. Bèlgica Bèlgica (1)
 21. Brasil Brasil (1)
 22. Alemanya Alemanya (1)
 23. França França (1)
 24. Geòrgia Geòrgia (1)
 25. Grècia Grècia (1)
 26. Irlanda Irlanda (1)
 27. Itàlia Itàlia (1)
 28. Moldàvia Moldàvia (1)
 29. Transdnièster Transdnièster (1)
 30. Països Baixos Països Baixos (1)
 31. Noruega Noruega (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdrakhmanova en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdrakhmanova poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdrakhmanova és un cognom més freqüent, i en quins països Abdrakhmanova és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Abdrakhmanova. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abdrakhmanova ha anat patint mutacions.

No tots els cognoms similars al cognom Abdrakhmanova tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abdrakhmanova que tenen un origen i un significat diferents.

Discernir si va ser abans el cognom Abdrakhmanova o algun dels cognoms similars a Abdrakhmanova no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abdrakhmanova a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abdrakhmanova diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abdrakhmanov
 2. Abdurakhmanova
 3. Abdyrakhmanova
 4. Abdurakhmanov
 5. Abdyrakhmanov
 6. Abdurahmanova
 7. Abdrahmanov
 8. Abdramanova
 9. Abdurahmanov
 10. Abdramanov
 11. Abduramanova
 12. Abdraimova
 13. Abdrazakova
 14. Abdurakhimova
 15. Abdurahmonov
 16. Abdirahman
 17. Abdramane
 18. Abdurahman
 19. Abd-rahman
 20. Abdraimov
 21. Abderahmane
 22. Abderahman
 23. Abd rahman
 24. Abdrasulova
 25. Abdrazakov
 26. Abduraimova
 27. Abdurakhimov
 28. Abdyrazakova
 29. Abdarahmane
 30. Abdraman
 31. Abderrahman
 32. Abderrahmane
 33. Abderrahmani
 34. Abdourahman
 35. Abdurrahman
 36. Abdourahmane
 37. Abduraimov
 38. Abdurasulova
 39. Abdraeva
 40. Abdyrazakov