Cognom Abd rahmanSaber més respecte al cognom Abd rahman és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abd rahman sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abd rahman.

El cognom Abd rahman en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abd rahman, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abd rahman és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abd rahman

Veure mapa del cognom Abd rahman

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abd rahman en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abd rahman, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abd rahman que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abd rahman, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abd rahman. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abd rahman és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abd rahman del món

 1. Malàisia Malàisia (9671)
 2. Egipte Egipte (8939)
 3. Brunei Brunei (5444)
 4. Sudan Sudan (5040)
 5. Saudi Saudita Saudi Saudita (1789)
 6. Indonèsia Indonèsia (229)
 7. Tailàndia Tailàndia (26)
 8. Qatar Qatar (25)
 9. Nigèria Nigèria (24)
 10. Anglaterra Anglaterra (22)
 11. Rússia Rússia (14)
 12. Singapur Singapur (13)
 13. Algèria Algèria (7)
 14. Afganistan Afganistan (5)
 15. Bahrain Bahrain (4)
 16. Ghana Ghana (4)
 17. Líbia Líbia (4)
 18. Pakistan Pakistan (4)
 19. Estats Units Estats Units (3)
 20. Gal·les Gal·les (2)
 21. Angola Angola (1)
 22. Japó Japó (1)
 23. Corea del Sud Corea del Sud (1)
 24. Kazakhstan Kazakhstan (1)
 25. Maldives Maldives (1)
 26. Filipines Filipines (1)
 27. Polònia Polònia (1)
 28. Somàlia Somàlia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abd rahman en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abd rahman poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abd rahman és un cognom més freqüent, i en quins països Abd rahman és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abd rahman ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abd rahman fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abd rahman.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abd rahman pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abd rahman, com podem comprovar.

 1. Abdirahman
 2. Abdurahman
 3. Abd-rahman
 4. Abderahman
 5. Abderrahman
 6. Abdourahman
 7. Abdurrahman
 8. Abderahmane
 9. Abdarahmane
 10. Abdraman
 11. Abderrahaman
 12. Abderrahmane
 13. Abderrahmani
 14. Abderraman
 15. Abdramane
 16. Abdouraman
 17. Abdourahmane
 18. Abderrahmen
 19. Abdurahmanov
 20. Abdarrahmane
 21. Abdrahmanov
 22. Abderemane
 23. Abdrakhmanov
 24. Abdurakhmanov
 25. Abdyrakhmanov
 26. Abdourahamane
 27. Abdraimov
 28. Abderahim
 29. Abderazzak
 30. Abderrahin
 31. Abderazak
 32. Abdurahmanova
 33. Abduraimov
 34. Abdraeva
 35. Abdouramane
 36. Abd rabo
 37. Abdramanov
 38. Abdur-rahkman
 39. Avdurrahmani
 40. Avduramani