Cognom Abdur-rahkmanSaber més respecte al cognom Abdur-rahkman és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdur-rahkman sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdur-rahkman.

El cognom Abdur-rahkman en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdur-rahkman, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdur-rahkman és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdur-rahkman

Veure mapa del cognom Abdur-rahkman

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdur-rahkman en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdur-rahkman, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdur-rahkman que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdur-rahkman, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdur-rahkman. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdur-rahkman és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdur-rahkman del món

 1. Estats Units Estats Units (4)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdur-rahkman en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdur-rahkman poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdur-rahkman és un cognom més freqüent, i en quins països Abdur-rahkman és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Abdur-rahkman. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abdur-rahkman ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abdur-rahkman fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abdur-rahkman.

Discernir si va ser abans el cognom Abdur-rahkman o algun dels cognoms similars a Abdur-rahkman no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abdur-rahkman a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abdur-rahkman diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abdurrahman
 2. Abderrahaman
 3. Abderrahman
 4. Abdurahman
 5. Abd-rahman
 6. Abderrahmane
 7. Abderrahmani
 8. Abderraman
 9. Abdirahman
 10. Abdourahman
 11. Abdurrahim
 12. Abderrahmen
 13. Abderahman
 14. Abd rahman
 15. Abdur-raheem
 16. Abdarrahmane
 17. Avdurrahmani
 18. Abdurramani
 19. Abderrahim
 20. Abdourahamane
 21. Abdouraman
 22. Abdourahmane
 23. Abderahmane
 24. Abderrahime
 25. Abderrahin
 26. Abdurahmanov
 27. Abdarahmane
 28. Abdraman
 29. Abderrazak
 30. Abderrazzak
 31. Abdramane
 32. Abdurakhmanov
 33. Abderahim
 34. Abderrazzaq
 35. Abderrafia
 36. Abderrazaq
 37. Abdurahmanova
 38. Abduraimov
 39. Abdurakhimov
 40. Abdouramane