Cognom AbdourahamaneSaber més respecte al cognom Abdourahamane és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdourahamane sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdourahamane.

El cognom Abdourahamane en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdourahamane, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdourahamane és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdourahamane

Veure mapa del cognom Abdourahamane

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdourahamane en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdourahamane, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdourahamane que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdourahamane, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdourahamane. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdourahamane és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdourahamane del món

 1. Níger Níger (30842)
 2. Mali Mali (323)
 3. Benín Benín (184)
 4. Camerun Camerun (164)
 5. França França (38)
 6. Burkina Faso Burkina Faso (34)
 7. Costa d Costa d'Ivori (19)
 8. Estats Units Estats Units (11)
 9. Comores Comores (9)
 10. Txad Txad (4)
 11. Canadà Canadà (2)
 12. Bèlgica Bèlgica (1)
 13. Brasil Brasil (1)
 14. República Centreafricana República Centreafricana (1)
 15. Xina Xina (1)
 16. Alemanya Alemanya (1)
 17. Anglaterra Anglaterra (1)
 18. Guinea Guinea (1)
 19. Mauritània Mauritània (1)
 20. Nigèria Nigèria (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdourahamane en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdourahamane poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdourahamane és un cognom més freqüent, i en quins països Abdourahamane és un cognom insòlit o inexistent.

 1. Abdourahmane
 2. Abdourahman
 3. Abdouramane
 4. Abderrahaman
 5. Abderrahmane
 6. Abdurahman
 7. Abdouraman
 8. Abderahmane
 9. Abdarahmane
 10. Abdarrahmane
 11. Abderrahman
 12. Abderrahmani
 13. Abdirahman
 14. Abdramane
 15. Abdurrahman
 16. Abd-rahman
 17. Abderahman
 18. Abd rahman
 19. Abdurahmanov
 20. Abdurramani
 21. Abderemane
 22. Abderraman
 23. Abdurakhmanov
 24. Abderrahmen
 25. Abderrahime
 26. Abdurahmanova
 27. Abdraman
 28. Abdrahmanov
 29. Abdur-rahkman
 30. Avdurrahmani
 31. Avduramani
 32. Abdurahmonov
 33. Abderrahim
 34. Abdrakhmanov
 35. Abdurakhmanova
 36. Abdurrahim
 37. Abdyrakhmanov
 38. Abderahim
 39. Abderrahin
 40. Abduraimov