Cognom AbderrahmenSaber més respecte al cognom Abderrahmen és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abderrahmen sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abderrahmen.

El cognom Abderrahmen en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abderrahmen, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abderrahmen és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abderrahmen

Veure mapa del cognom Abderrahmen

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abderrahmen en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abderrahmen, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abderrahmen que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abderrahmen, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abderrahmen. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abderrahmen és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abderrahmen del món

 1. Tunísia Tunísia (55)
 2. Algèria Algèria (54)
 3. França França (4)
 4. Xina Xina (2)
 5. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (1)
 6. Bèlgica Bèlgica (1)
 7. Canadà Canadà (1)
 8. Alemanya Alemanya (1)
 9. Marroc Marroc (1)
 10. Mauritània Mauritània (1)
 11. Estats Units Estats Units (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abderrahmen en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abderrahmen poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abderrahmen és un cognom més freqüent, i en quins països Abderrahmen és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abderrahmen ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

 1. Abderrahman
 2. Abderrahaman
 3. Abderrahmane
 4. Abderrahmani
 5. Abderraman
 6. Abdurrahman
 7. Abderahman
 8. Abderrahime
 9. Abderrahin
 10. Abderrahim
 11. Abdirahman
 12. Abdourahman
 13. Abdurahman
 14. Abd-rahman
 15. Abderahmane
 16. Abderrafie
 17. Abd rahman
 18. Abderrazek
 19. Abdarrahmane
 20. Abderrazak
 21. Abderrazzak
 22. Abdurrahim
 23. Abdouraman
 24. Abdourahmane
 25. Abderahim
 26. Abderraouf
 27. Abderrafik
 28. Abderrazzaq
 29. Abderrafia
 30. Abderrazaq
 31. Abdur-raheem
 32. Abdarahmane
 33. Abdraman
 34. Abderrazik
 35. Abdur-rahkman
 36. Avdurrahmani
 37. Abderazek
 38. Abdurramani
 39. Abderrayab
 40. Abderrachid