Cognom AbdramanovSaber més respecte al cognom Abdramanov és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdramanov sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdramanov.

El cognom Abdramanov en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdramanov, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdramanov és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdramanov

Veure mapa del cognom Abdramanov

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdramanov en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdramanov, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdramanov que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdramanov, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdramanov. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdramanov és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdramanov del món

 1. Kazakhstan Kazakhstan (4571)
 2. Kirguizistan Kirguizistan (533)
 3. Uzbekistan Uzbekistan (76)
 4. Rússia Rússia (28)
 5. Bulgària Bulgària (3)
 6. Ucraïna Ucraïna (3)
 7. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (2)
 8. Macedònia Macedònia (1)
 9. Tailàndia Tailàndia (1)
 10. Estats Units Estats Units (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdramanov en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdramanov poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdramanov és un cognom més freqüent, i en quins països Abdramanov és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abdramanov ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

No tots els cognoms similars al cognom Abdramanov tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abdramanov que tenen un origen i un significat diferents.

 1. Abdrahmanov
 2. Abdramanova
 3. Abdrakhmanov
 4. Abdramane
 5. Abdurahmanov
 6. Abdrazakov
 7. Abdraman
 8. Abduramanova
 9. Abdrakhmanova
 10. Abdurakhmanov
 11. Abdyrakhmanov
 12. Abdraimov
 13. Abdurahmanova
 14. Abdrazakova
 15. Abdyrazakov
 16. Abdrasulov
 17. Abdurahmonov
 18. Abderemane
 19. Abderraman
 20. Abdirahman
 21. Abdurahman
 22. Abdurakhmanova
 23. Abdyrakhmanova
 24. Abd-rahman
 25. Abdouraman
 26. Abdraimova
 27. Abderahmane
 28. Abderahman
 29. Abd rahman
 30. Abdrasulova
 31. Abduraimov
 32. Abdurasulov
 33. Abdouramane
 34. Abdyrazakova
 35. Abdraev
 36. Abdarahmane
 37. Avduramani
 38. Abdurramani
 39. Abduramanovski
 40. Abderrahman