Cognom AbduramanovaSaber més respecte al cognom Abduramanova és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abduramanova sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abduramanova.

El cognom Abduramanova en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abduramanova, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abduramanova és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abduramanova

Veure mapa del cognom Abduramanova

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abduramanova en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abduramanova, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abduramanova que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abduramanova, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abduramanova. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abduramanova és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abduramanova del món

 1. Uzbekistan Uzbekistan (2188)
 2. Rússia Rússia (735)
 3. Ucraïna Ucraïna (47)
 4. Macedònia Macedònia (43)
 5. Kazakhstan Kazakhstan (25)
 6. Kirguizistan Kirguizistan (21)
 7. Azerbaijan Azerbaijan (7)
 8. Bulgària Bulgària (5)
 9. Bielorússia Bielorússia (1)
 10. Sèrbia Sèrbia (1)
 11. Turquia Turquia (1)
 12. Estats Units Estats Units (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abduramanova en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abduramanova poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abduramanova és un cognom més freqüent, i en quins països Abduramanova és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Abduramanova. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abduramanova ha anat patint mutacions.

 1. Abdurahmanova
 2. Abdramanova
 3. Abdurakhmanova
 4. Abdurahmanov
 5. Abdramanov
 6. Abdrakhmanova
 7. Abdurakhmanov
 8. Abdyrakhmanova
 9. Abduraimova
 10. Abdrazakova
 11. Abdurasulova
 12. Abdyrazakova
 13. Abdrahmanov
 14. Abduramanovski
 15. Abdurahmonov
 16. Abdrakhmanov
 17. Abdramane
 18. Abdurahman
 19. Abdyrakhmanov
 20. Abdouraman
 21. Abdraimova
 22. Abdrasulova
 23. Abduraimov
 24. Abdrazakov
 25. Abdurakhimova
 26. Abdurasulov
 27. Abdouramane
 28. Abdyrazakov
 29. Abdraman
 30. Avduramani
 31. Abdurramani
 32. Abderemane
 33. Abderraman
 34. Abdirahman
 35. Abdourahman
 36. Abdurrahman
 37. Abd-rahman
 38. Abdraimov
 39. Abdourahmane
 40. Abderahmane