Cognom AbdulganiyuSaber més respecte al cognom Abdulganiyu és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdulganiyu sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdulganiyu.

El cognom Abdulganiyu en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdulganiyu, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdulganiyu és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdulganiyu

Veure mapa del cognom Abdulganiyu

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdulganiyu en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdulganiyu, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdulganiyu que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdulganiyu, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdulganiyu. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdulganiyu és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdulganiyu del món

 1. Nigèria Nigèria (25973)
 2. Anglaterra Anglaterra (4)
 3. Islàndia Islàndia (1)
 4. Saudi Saudita Saudi Saudita (1)
 5. Estats Units Estats Units (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdulganiyu en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdulganiyu poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdulganiyu és un cognom més freqüent, i en quins països Abdulganiyu és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abdulganiyu ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abdulganiyu fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abdulganiyu.

No tots els cognoms similars al cognom Abdulganiyu tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abdulganiyu que tenen un origen i un significat diferents.

 1. Abdulghani
 2. Abdelgani
 3. Abdelghani
 4. Abdul-amir
 5. Abdul-aziz
 6. Abdul-ghani
 7. Abdulahi
 8. Abdulai
 9. Abdulatif
 10. Abdulaziz
 11. Abdulhadi
 12. Abdulhakim
 13. Abdulhamid
 14. Abdulkadir
 15. Abdulkarim
 16. Abdullahi
 17. Abdullahu
 18. Abdullatif
 19. Abdulmalik
 20. Abdulnabi
 21. Abdulrahim
 22. Abdelgadir
 23. Abdelhanin
 24. Abdul aziz
 25. Abdul amir
 26. Abdul ghani
 27. Abdul gadir
 28. Abdulian
 29. Abdulhanan
 30. Abdul-ali
 31. Abdul ganee
 32. Abdulahu
 33. Abdulan
 34. Abdulbaki
 35. Abdalahi
 36. Abdallahi
 37. Abdelali
 38. Abdelatif
 39. Abdelaziz
 40. Abdelhadi