Cognom AbdulhananSaber més respecte al cognom Abdulhanan és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdulhanan sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdulhanan.

El cognom Abdulhanan en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdulhanan, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdulhanan és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdulhanan

Veure mapa del cognom Abdulhanan

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdulhanan en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdulhanan, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdulhanan que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdulhanan, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdulhanan. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdulhanan és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdulhanan del món

 1. Uganda Uganda (19)
 2. Indonèsia Indonèsia (17)
 3. Alemanya Alemanya (16)
 4. Pakistan Pakistan (9)
 5. Qatar Qatar (9)
 6. Nigèria Nigèria (6)
 7. Suècia Suècia (2)
 8. Etiòpia Etiòpia (1)
 9. Finlàndia Finlàndia (1)
 10. Ghana Ghana (1)
 11. Itàlia Itàlia (1)
 12. Noruega Noruega (1)
 13. Saudi Saudita Saudi Saudita (1)
 14. Estats Units Estats Units (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdulhanan en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdulhanan poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdulhanan és un cognom més freqüent, i en quins països Abdulhanan és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Abdulhanan. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abdulhanan ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abdulhanan fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abdulhanan.

 1. Abdul hanan
 2. Abdelhanin
 3. Abdul hannan
 4. Abdul-ahad
 5. Abdulahad
 6. Abdulghani
 7. Abdulhadi
 8. Abdulhakim
 9. Abdulhamid
 10. Abdulhaqq
 11. Abdulrahman
 12. Abdulian
 13. Abdelhalak
 14. Abdulrahaman
 15. Abdulrazak
 16. Abdulsalam
 17. Abdulsatar
 18. Abdulwahab
 19. Abdul mannan
 20. Abdulan
 21. Abdelaal
 22. Abdelfatah
 23. Abdelghani
 24. Abdelhadi
 25. Abdelhady
 26. Abdelhafid
 27. Abdelhak
 28. Abdelhakim
 29. Abdelhalim
 30. Abdelhamid
 31. Abdelhay
 32. Abdeljawad
 33. Abdelmalak
 34. Abdelmanje
 35. Abdelrahman
 36. Abdelraza
 37. Abdelsalam
 38. Abdelwahab
 39. Abdul-amir
 40. Abdul-aziz