Cognom AbdulsatarSaber més respecte al cognom Abdulsatar és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdulsatar sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdulsatar.

El cognom Abdulsatar en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdulsatar, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdulsatar és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdulsatar

Veure mapa del cognom Abdulsatar

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdulsatar en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdulsatar, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdulsatar que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdulsatar, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdulsatar. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdulsatar és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdulsatar del món

 1. Pakistan Pakistan (104162)
 2. Filipines Filipines (164)
 3. Egipte Egipte (153)
 4. Qatar Qatar (41)
 5. Índia Índia (20)
 6. Iraq Iraq (16)
 7. Nigèria Nigèria (11)
 8. Anglaterra Anglaterra (6)
 9. Suècia Suècia (6)
 10. Estats Units Estats Units (6)
 11. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (4)
 12. Malawi Malawi (4)
 13. Canadà Canadà (2)
 14. Tailàndia Tailàndia (2)
 15. Àustria Àustria (1)
 16. Alemanya Alemanya (1)
 17. Malàisia Malàisia (1)
 18. Moçambic Moçambic (1)
 19. Saudi Saudita Saudi Saudita (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdulsatar en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdulsatar poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdulsatar és un cognom més freqüent, i en quins països Abdulsatar és un cognom insòlit o inexistent.

No tots els cognoms similars al cognom Abdulsatar tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abdulsatar que tenen un origen i un significat diferents.

 1. Abdul satar
 2. Abdul-sattar
 3. Abdul sattar
 4. Abdulsalam
 5. Abdel-sattar
 6. Abdelfatah
 7. Abdelsalam
 8. Abdul-ahad
 9. Abdul-amir
 10. Abdul-salam
 11. Abdul-samad
 12. Abdulahad
 13. Abdulatif
 14. Abduljabbar
 15. Abdulkadir
 16. Abdullatif
 17. Abdulsayed
 18. Abdul amir
 19. Abdel sattar
 20. Abdul samad
 21. Abdulhanan
 22. Abdulrazak
 23. Abdulwahab
 24. Abdul jabar
 25. Abdulkader
 26. Abdeljabar
 27. Abdel-salam
 28. Abdelaal
 29. Abdelatif
 30. Abdelfattah
 31. Abdeljaber
 32. Abdeljawad
 33. Abdelkader
 34. Abdellati
 35. Abdellatif
 36. Abdelmalak
 37. Abdelqader
 38. Abdelraza
 39. Abdelsayed
 40. Abdelwahab