Cognom Abdul mannanSaber més respecte al cognom Abdul mannan és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdul mannan sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdul mannan.

El cognom Abdul mannan en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdul mannan, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdul mannan és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdul mannan

Veure mapa del cognom Abdul mannan

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdul mannan en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdul mannan, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdul mannan que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdul mannan, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdul mannan. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdul mannan és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdul mannan del món

 1. Índia Índia (50)
 2. Maldives Maldives (38)
 3. Malàisia Malàisia (9)
 4. Filipines Filipines (4)
 5. Tailàndia Tailàndia (2)
 6. Brasil Brasil (1)
 7. Nigèria Nigèria (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdul mannan en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdul mannan poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdul mannan és un cognom més freqüent, i en quins països Abdul mannan és un cognom insòlit o inexistent.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abdul mannan fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abdul mannan.

No tots els cognoms similars al cognom Abdul mannan tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abdul mannan que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abdul mannan pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abdul mannan, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Abdul mannan o algun dels cognoms similars a Abdul mannan no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abdul mannan a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abdul mannan diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abdul hannan
 2. Abdul hanan
 3. Abdul rahman
 4. Abdulhanan
 5. Abdul-rahman
 6. Abdulrahman
 7. Abd al-manan
 8. Abdul majid
 9. Abdul jabbar
 10. Abdul razzaq
 11. Abdul razzag
 12. Abdul samad
 13. Abdul sattar
 14. Abdulmateen
 15. Abdul majeed
 16. Abdul ganee
 17. Abdul rahmaan
 18. Abdul muhsin
 19. Abdul satar
 20. Abdul razaq
 21. Abdul malik
 22. Abdul jabar
 23. Abdel rahman
 24. Abdul-malak
 25. Abdel-rahman
 26. Abdelmalak
 27. Abdelmanje
 28. Abdelrahman
 29. Abdul-ahad
 30. Abdul-jabbar
 31. Abdul-majid
 32. Abdul-razzaq
 33. Abdul-salam
 34. Abdul-samad
 35. Abdul-sattar
 36. Abdul-wahhab
 37. Abdulahad
 38. Abdulghani
 39. Abduljabbar
 40. Abdulmalik