Cognom Abdul hananSaber més respecte al cognom Abdul hanan és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdul hanan sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdul hanan.

El cognom Abdul hanan en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdul hanan, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdul hanan és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdul hanan

Veure mapa del cognom Abdul hanan

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdul hanan en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdul hanan, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdul hanan que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdul hanan, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdul hanan. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdul hanan és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdul hanan del món

 1. Afganistan Afganistan (206)
 2. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (133)
 3. Pakistan Pakistan (10)
 4. Síria Síria (5)
 5. Uganda Uganda (3)
 6. Kuwait Kuwait (1)
 7. Suècia Suècia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdul hanan en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdul hanan poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdul hanan és un cognom més freqüent, i en quins països Abdul hanan és un cognom insòlit o inexistent.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abdul hanan pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abdul hanan, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Abdul hanan o algun dels cognoms similars a Abdul hanan no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abdul hanan a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abdul hanan diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abdulhanan
 2. Abdul hannan
 3. Abdul mannan
 4. Abdulghani
 5. Abdelhanin
 6. Abdul ghani
 7. Abdul rahman
 8. Abdul hamid
 9. Abdul samad
 10. Abdulrahaman
 11. Abdul ghanee
 12. Abdul ganee
 13. Abdul satar
 14. Abdul razaq
 15. Abdul haq
 16. Abdul jabar
 17. Abdul halim
 18. Abdelghani
 19. Abdul-ahad
 20. Abdul-ghafar
 21. Abdul-ghani
 22. Abdul-hadi
 23. Abdul-hakim
 24. Abdul-hamid
 25. Abdul-haqq
 26. Abdul-rahman
 27. Abdul-salam
 28. Abdul-samad
 29. Abdulahad
 30. Abdulhadi
 31. Abdulhakim
 32. Abdulhamid
 33. Abdulhaqq
 34. Abdulkhalil
 35. Abdulrahman
 36. Abdelkhalak
 37. Abdul aziz
 38. Abd al-manan
 39. Abdul amir
 40. Abdul majid