Cognom AbdulrahamanSaber més respecte al cognom Abdulrahaman és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdulrahaman sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdulrahaman.

El cognom Abdulrahaman en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdulrahaman, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdulrahaman és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdulrahaman

Veure mapa del cognom Abdulrahaman

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdulrahaman en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdulrahaman, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdulrahaman que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdulrahaman, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdulrahaman. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdulrahaman és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdulrahaman del món

 1. Nigèria Nigèria (43010)
 2. Sudan Sudan (2800)
 3. Tanzània Tanzània (370)
 4. Kenya Kenya (285)
 5. Índia Índia (97)
 6. Filipines Filipines (17)
 7. Camerun Camerun (9)
 8. Ghana Ghana (9)
 9. Estats Units Estats Units (7)
 10. Qatar Qatar (6)
 11. Sud-àfrica Sud-àfrica (3)
 12. Uganda Uganda (3)
 13. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (2)
 14. Benín Benín (2)
 15. Pakistan Pakistan (2)
 16. Suècia Suècia (2)
 17. Bèlgica Bèlgica (1)
 18. Brasil Brasil (1)
 19. Dinamarca Dinamarca (1)
 20. Egipte Egipte (1)
 21. Etiòpia Etiòpia (1)
 22. Anglaterra Anglaterra (1)
 23. Iraq Iraq (1)
 24. Kirguizistan Kirguizistan (1)
 25. Libèria Libèria (1)
 26. Malawi Malawi (1)
 27. Noruega Noruega (1)
 28. Singapur Singapur (1)
 29. Somàlia Somàlia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdulrahaman en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdulrahaman poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdulrahaman és un cognom més freqüent, i en quins països Abdulrahaman és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abdulrahaman ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

Discernir si va ser abans el cognom Abdulrahaman o algun dels cognoms similars a Abdulrahaman no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abdulrahaman a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abdulrahaman diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abdulrahman
 2. Abdelrahman
 3. Abdul-rahman
 4. Abdul rahman
 5. Abdel-rahman
 6. Abdulrahim
 7. Abdulhanan
 8. Abdul hanan
 9. Abdul rahmaan
 10. Abdel rahman
 11. Abdelrahim
 12. Abdul-ahad
 13. Abdul-ghafar
 14. Abdul-hamid
 15. Abdul-rahim
 16. Abdul-samad
 17. Abdulahad
 18. Abdulhamid
 19. Abdulraheem
 20. Abdul hamid
 21. Abdul samad
 22. Abdulrazak
 23. Abdalahmad
 24. Abdulsalam
 25. Abdulwahab
 26. Abdul hannan
 27. Abdelhamid
 28. Abdelraza
 29. Abdelsalam
 30. Abdelwahab
 31. Abdul-amir
 32. Abdul-ghafur
 33. Abdul-ghani
 34. Abdul-hadi
 35. Abdul-hakim
 36. Abdul-hameed
 37. Abdul-haqq
 38. Abdul-khaliq
 39. Abdul-razzaq
 40. Abdul-salam