Cognom AbdulkarimovSaber més respecte al cognom Abdulkarimov és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdulkarimov sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdulkarimov.

El cognom Abdulkarimov en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdulkarimov, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdulkarimov és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdulkarimov

Veure mapa del cognom Abdulkarimov

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdulkarimov en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdulkarimov, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdulkarimov que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdulkarimov, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdulkarimov. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdulkarimov és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdulkarimov del món

 1. Azerbaijan Azerbaijan (822)
 2. Rússia Rússia (512)
 3. Kazakhstan Kazakhstan (60)
 4. Uzbekistan Uzbekistan (22)
 5. Kirguizistan Kirguizistan (8)
 6. Armènia Armènia (1)
 7. Àustria Àustria (1)
 8. Canadà Canadà (1)
 9. Itàlia Itàlia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdulkarimov en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdulkarimov poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdulkarimov és un cognom més freqüent, i en quins països Abdulkarimov és un cognom insòlit o inexistent.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abdulkarimov fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abdulkarimov.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abdulkarimov pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abdulkarimov, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Abdulkarimov o algun dels cognoms similars a Abdulkarimov no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abdulkarimov a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abdulkarimov diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abdulkarimova
 2. Abdulkarim
 3. Abdelkarim
 4. Abdul-karim
 5. Abdul karim
 6. Abdoulkarim
 7. Abdelkerim
 8. Abdelkrim
 9. Abdulhakim
 10. Abdulkadir
 11. Abdulkareem
 12. Abdulrahim
 13. Abdelkarin
 14. Abdalkarem
 15. Abdelkariem
 16. Abdelhakim
 17. Abdelhalim
 18. Abdelkamel
 19. Abdelkazem
 20. Abdelrahim
 21. Abdul-amir
 22. Abdul-aziz
 23. Abdul-hakim
 24. Abdul-kareem
 25. Abdul-rahim
 26. Abdulahi
 27. Abdulai
 28. Abdularuf
 29. Abdulatif
 30. Abdulaziz
 31. Abdulhadi
 32. Abdulhamid
 33. Abdulkhalil
 34. Abdullahi
 35. Abdullatif
 36. Abdullayev
 37. Abdulmalik
 38. Abdulnabi
 39. Abdulrahman
 40. Abdullaev