Cognom AbdoulkarimSaber més respecte al cognom Abdoulkarim és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdoulkarim sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdoulkarim.

El cognom Abdoulkarim en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdoulkarim, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdoulkarim és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdoulkarim

Veure mapa del cognom Abdoulkarim

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdoulkarim en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdoulkarim, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdoulkarim que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdoulkarim, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdoulkarim. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdoulkarim és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdoulkarim del món

 1. Níger Níger (7432)
 2. Camerun Camerun (3431)
 3. Comores Comores (1326)
 4. Txad Txad (1155)
 5. Mali Mali (839)
 6. Djibouti Djibouti (275)
 7. Burkina Faso Burkina Faso (256)
 8. Benín Benín (39)
 9. Bèlgica Bèlgica (11)
 10. Marroc Marroc (9)
 11. Costa d Costa d'Ivori (7)
 12. França França (6)
 13. Canadà Canadà (4)
 14. Xina Xina (2)
 15. Anglaterra Anglaterra (2)
 16. Austràlia Austràlia (1)
 17. Kenya Kenya (1)
 18. Noruega Noruega (1)
 19. Polònia Polònia (1)
 20. Ruanda Ruanda (1)
 21. Senegal Senegal (1)
 22. Tailàndia Tailàndia (1)
 23. Estats Units Estats Units (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdoulkarim en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdoulkarim poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdoulkarim és un cognom més freqüent, i en quins països Abdoulkarim és un cognom insòlit o inexistent.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abdoulkarim fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abdoulkarim.

 1. Abdulkarim
 2. Abdelkarim
 3. Abdul-karim
 4. Abdul karim
 5. Abdelkerim
 6. Abdelkrim
 7. Abdulhakim
 8. Abdulkadir
 9. Abdulkareem
 10. Abdulrahim
 11. Abdoulahi
 12. Abdoulkader
 13. Abdelkarin
 14. Abdalkarem
 15. Abdulkarimov
 16. Abdoullahi
 17. Abdoul aziz
 18. Abdelkariem
 19. Abd el karim
 20. Abdelhakim
 21. Abdelhalim
 22. Abdelkazem
 23. Abdelrahim
 24. Abdollahi
 25. Abdoulaye
 26. Abdul-amir
 27. Abdul-aziz
 28. Abdul-hakim
 29. Abdul-kareem
 30. Abdul-rahim
 31. Abdulahi
 32. Abdulai
 33. Abdularuf
 34. Abdulatif
 35. Abdulaziz
 36. Abdulhadi
 37. Abdulhamid
 38. Abdulkhalil
 39. Abdullahi
 40. Abdullatif