Cognom Abdul-kareemSaber més respecte al cognom Abdul-kareem és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdul-kareem sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdul-kareem.

El cognom Abdul-kareem en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdul-kareem, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdul-kareem és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdul-kareem

Veure mapa del cognom Abdul-kareem

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdul-kareem en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdul-kareem, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdul-kareem que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdul-kareem, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdul-kareem. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdul-kareem és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdul-kareem del món

 1. Nigèria Nigèria (1092)
 2. Egipte Egipte (214)
 3. Saudi Saudita Saudi Saudita (199)
 4. Iraq Iraq (21)
 5. Estats Units Estats Units (21)
 6. Anglaterra Anglaterra (5)
 7. Canadà Canadà (4)
 8. Ghana Ghana (4)
 9. Pakistan Pakistan (4)
 10. Escòcia Escòcia (2)
 11. Barbados Barbados (1)
 12. Maldives Maldives (1)
 13. Nova Zelanda Nova Zelanda (1)
 14. Qatar Qatar (1)
 15. Síria Síria (1)
 16. Swazilàndia Swazilàndia (1)
 17. Sud-àfrica Sud-àfrica (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdul-kareem en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdul-kareem poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdul-kareem és un cognom més freqüent, i en quins països Abdul-kareem és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abdul-kareem ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Abdul-kareem. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abdul-kareem ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abdul-kareem fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abdul-kareem.

No tots els cognoms similars al cognom Abdul-kareem tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abdul-kareem que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abdul-kareem pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abdul-kareem, com podem comprovar.

 1. Abdulkareem
 2. Abdul kareem
 3. Abdul-karim
 4. Abdul-raheem
 5. Abdul-hakeem
 6. Abdul-azeez
 7. Abdul-hameed
 8. Abdulkarim
 9. Abdulraheem
 10. Abdul karim
 11. Abdul hakeem
 12. Abdul raheem
 13. Abdalkarem
 14. Abdul haleem
 15. Abdul baree
 16. Abdelkariem
 17. Abdelkarim
 18. Abdelkazem
 19. Abdul-hakim
 20. Abdul-qayyum
 21. Abdul-rahim
 22. Abdul-salam
 23. Abdul-rasheed
 24. Abdul azeez
 25. Abdul hameed
 26. Abdulmateen
 27. Abdoulkarim
 28. Abdelazeem
 29. Abdul majeed
 30. Abdul ganee
 31. Abdul jaleel
 32. Abdulazeez
 33. Abdel-kader
 34. Abdulkader
 35. Abdel-salam
 36. Abdelkader
 37. Abdelkamel
 38. Abdelkerim
 39. Abdelkrim
 40. Abdul-ahad