Cognom AbdelkadirSaber més respecte al cognom Abdelkadir és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdelkadir sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdelkadir.

El cognom Abdelkadir en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdelkadir, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdelkadir és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdelkadir

Veure mapa del cognom Abdelkadir

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdelkadir en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdelkadir, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdelkadir que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdelkadir, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdelkadir. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdelkadir és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdelkadir del món

 1. Etiòpia Etiòpia (10464)
 2. Txad Txad (578)
 3. Egipte Egipte (153)
 4. Estats Units Estats Units (18)
 5. Algèria Algèria (17)
 6. Països Baixos Països Baixos (14)
 7. Qatar Qatar (9)
 8. Suècia Suècia (9)
 9. Gal·les Gal·les (6)
 10. Canadà Canadà (5)
 11. Anglaterra Anglaterra (5)
 12. Saudi Saudita Saudi Saudita (4)
 13. Somàlia Somàlia (4)
 14. Nigèria Nigèria (2)
 15. Noruega Noruega (2)
 16. Sudan Sudan (1)
 17. Tailàndia Tailàndia (1)
 18. Àustria Àustria (1)
 19. Xina Xina (1)
 20. França França (1)
 21. Ghana Ghana (1)
 22. Islàndia Islàndia (1)
 23. Kuwait Kuwait (1)
 24. Líbia Líbia (1)
 25. Mauritània Mauritània (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdelkadir en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdelkadir poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdelkadir és un cognom més freqüent, i en quins països Abdelkadir és un cognom insòlit o inexistent.

No tots els cognoms similars al cognom Abdelkadir tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abdelkadir que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abdelkadir pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abdelkadir, com podem comprovar.

 1. Abdelkader
 2. Abdulkadir
 3. Abdelgadir
 4. Abdelkabir
 5. Abdelhadi
 6. Abdelkarim
 7. Abdelqader
 8. Abdelkbir
 9. Abdelkebir
 10. Abdelkarin
 11. Abdeladim
 12. Abdel-kader
 13. Abdulkader
 14. Abdel kader
 15. Abdelali
 16. Abdelatif
 17. Abdelaziz
 18. Abdelhady
 19. Abdelhafid
 20. Abdelhakim
 21. Abdelhalim
 22. Abdelhamid
 23. Abdeljaber
 24. Abdelkamel
 25. Abdelkazem
 26. Abdelkerim
 27. Abdelkrim
 28. Abdellahi
 29. Abdellati
 30. Abdellatif
 31. Abdelmajid
 32. Abdelmalik
 33. Abdelnabi
 34. Abdelrahim
 35. Abdul-amir
 36. Abdul-qadir
 37. Abdulhadi
 38. Abdulkarim
 39. Abdoulkader
 40. Abdel-hadi