Cognom AbdulkarimovaSaber més respecte al cognom Abdulkarimova és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdulkarimova sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdulkarimova.

El cognom Abdulkarimova en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdulkarimova, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdulkarimova és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdulkarimova

Veure mapa del cognom Abdulkarimova

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdulkarimova en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdulkarimova, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdulkarimova que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdulkarimova, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdulkarimova. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdulkarimova és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdulkarimova del món

 1. Azerbaijan Azerbaijan (838)
 2. Rússia Rússia (394)
 3. Kazakhstan Kazakhstan (91)
 4. Kirguizistan Kirguizistan (9)
 5. Àustria Àustria (1)
 6. Canadà Canadà (1)
 7. Suècia Suècia (1)
 8. Uzbekistan Uzbekistan (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdulkarimova en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdulkarimova poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdulkarimova és un cognom més freqüent, i en quins països Abdulkarimova és un cognom insòlit o inexistent.

No tots els cognoms similars al cognom Abdulkarimova tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abdulkarimova que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abdulkarimova pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abdulkarimova, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Abdulkarimova o algun dels cognoms similars a Abdulkarimova no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abdulkarimova a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abdulkarimova diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abdulkarimov
 2. Abdulkarim
 3. Abdelkarim
 4. Abdul-karim
 5. Abdul karim
 6. Abdoulkarim
 7. Abdelkerim
 8. Abdelkrim
 9. Abdulhakim
 10. Abdulkadir
 11. Abdulkareem
 12. Abdullayeva
 13. Abdulrahim
 14. Abdullaeva
 15. Abdelkarin
 16. Abdalkarem
 17. Abdulova
 18. Abdulaeva
 19. Abdelkariem
 20. Abdelhakim
 21. Abdelhalim
 22. Abdelkamel
 23. Abdelkazem
 24. Abdelrahim
 25. Abdul-amir
 26. Abdul-aziz
 27. Abdul-hakim
 28. Abdul-kareem
 29. Abdul-rahim
 30. Abdulahi
 31. Abdulai
 32. Abdularuf
 33. Abdulatif
 34. Abdulaziz
 35. Abdulhadi
 36. Abdulhamid
 37. Abdulkhalil
 38. Abdullahi
 39. Abdullatif
 40. Abdullayev