Cognom AbdelkamalSaber més respecte al cognom Abdelkamal és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdelkamal sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdelkamal.

El cognom Abdelkamal en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdelkamal, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdelkamal és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdelkamal

Veure mapa del cognom Abdelkamal

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdelkamal en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdelkamal, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdelkamal que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdelkamal, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdelkamal. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdelkamal és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdelkamal del món

 1. Marroc Marroc (136)
 2. Algèria Algèria (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdelkamal en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdelkamal poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdelkamal és un cognom més freqüent, i en quins països Abdelkamal és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Abdelkamal. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abdelkamal ha anat patint mutacions.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abdelkamal pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abdelkamal, com podem comprovar.

 1. Abdelkamel
 2. Abdelaal
 3. Abdeljalal
 4. Abdel aal
 5. Abdel kamel
 6. Abdelfatah
 7. Abdelhamid
 8. Abdeljawad
 9. Abdelkader
 10. Abdelkarim
 11. Abdelkazem
 12. Abdelmalak
 13. Abdelrahman
 14. Abdelraza
 15. Abdelsalam
 16. Abdelwahab
 17. Abdeljalil
 18. Abdelwahad
 19. Abdelhamed
 20. Abdeljalak
 21. Abdelkhalak
 22. Abdelkarin
 23. Abdelkadir
 24. Abdelaali
 25. Abdelhalak
 26. Abdelkabir
 27. Abdel abas
 28. Abdelhamza
 29. Abdeljabar
 30. Abdel-rahman
 31. Abdel-salam
 32. Abdela
 33. Abdelah
 34. Abdelali
 35. Abdelatif
 36. Abdelaziz
 37. Abdelfattah
 38. Abdelhadi
 39. Abdelhady
 40. Abdelhafid