Cognom AbdullazadehSaber més respecte al cognom Abdullazadeh és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdullazadeh sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdullazadeh.

El cognom Abdullazadeh en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdullazadeh, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdullazadeh és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdullazadeh

Veure mapa del cognom Abdullazadeh

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdullazadeh en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdullazadeh, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdullazadeh que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdullazadeh, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdullazadeh. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdullazadeh és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdullazadeh del món

 1. Azerbaijan Azerbaijan (1291)
 2. Alemanya Alemanya (1)
 3. Iran Iran (1)
 4. Rússia Rússia (1)
 5. Estats Units Estats Units (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdullazadeh en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdullazadeh poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdullazadeh és un cognom més freqüent, i en quins països Abdullazadeh és un cognom insòlit o inexistent.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abdullazadeh fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abdullazadeh.

Discernir si va ser abans el cognom Abdullazadeh o algun dels cognoms similars a Abdullazadeh no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abdullazadeh a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abdullazadeh diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abdollahzadeh
 2. Abdul-ahad
 3. Abdul-azeez
 4. Abdulahad
 5. Abdullah
 6. Abdullayev
 7. Abdullaev
 8. Abdul azeez
 9. Abdulrazak
 10. Abdulazeez
 11. Abdullayew
 12. Abdulkader
 13. Abdallah
 14. Abdelfatah
 15. Abdeljawad
 16. Abdelkader
 17. Abdelkazem
 18. Abdellah
 19. Abdelqader
 20. Abdelraza
 21. Abdillah
 22. Abdul-aziz
 23. Abdul-hadi
 24. Abdul-qadir
 25. Abdul-samad
 26. Abdul-wadud
 27. Abdul-zahir
 28. Abdulah
 29. Abdulaziz
 30. Abdulhadi
 31. Abdulhamid
 32. Abdulkadir
 33. Abdulkareem
 34. Abdulla
 35. Abdullahi
 36. Abdullahu
 37. Abdullatif
 38. Abdullayeva
 39. Abdulle
 40. Abdulraheem